komea mies huora palvelu

Tunnen itseni sosiaalityöntekijäksi, kun vierailen asiakkaan luona ja tyydytän hänen tarpeensa ammattitaidolla.

Se ei tarkoita pelkkää parittelemista vaan myös täysin asiallista keskustelua kahvipöydässä. Monet ovat ne hyvät neuvot, joita olen antanut juuri näille ujoille miehille, että he saisivat solmittua normaalin suhteen naiseen. Onko Maria S lopettanu vai? Olen ajatellut täsmälleen samoin! Osa niistä muutamista joita olen tapaillut ovat olleet todella mukavia mutta hyvin ujoja miehiä.

Tuntuu että tämän kautta he saavat rohkeutta kysyä asioista ja ihan tosissasi yritän auttaa heitä ongelmiensa kanssa niin että joskus onnistuisi ihan normaali parisuhde.. Hän 3-kymppinen ja komea yksinäinen mies, jolta meni autokolarissa jalat alta. Ensimmäisenä ohjelmassa auttaa hänet kylpyyn ja kun hän siellä peseytyi, minä keittelin meille kahvit. Istuessamme kahvipöydässä oli tulla tippa silmään, kun asiakkaani halusi tarjota minulle lasillisen laadukasta konjakkia, vaikka ei itse alkoholia nauti lainkaan.

Meille kehkeytyi antoisa keskustelu ja lupauduin hänelle avustajaksi viikon pituiselle aurinkolomalle. Tänään ei harrastettu seksiä lainkaan. Se säästetään sinne etelän lomalle.

Kukaan fiksu nainen ei huoli huorilla juossutta tai pyörätuolilla vingutellutta äijän rotiskoa. Eli alkutilanne ihan sama. Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. Sellainen jolla on kyky empatiaan, elämänkokemusta eikä elä ahtaasti kapean näköalansa kanssa. Jos joutuu elämässä huomaamaan ettei kaikki mene niinkuin Strömsössä saa mittaamattoman arvokasta kykyä nähdä asioita toisenlaisten henkilöiden silmin. Luoja varjelkoon koskaan olemasta niin ylpeä että ylenkatsoisi toista.

Kun sulla huorana näyttää sitä empatiaa köh köh riittävän, luulisi että nait samalla itsesi vakituiseksi avustajaksi jollekin pyörätuolipotilaalle, vaimoksi ja rakastajaksi? Eikö empatiaa riitäkään tarpeeksi? Itse en nai sen vuoksi pyörätuolipotilasta että en ole juuri nyt rakastunut sellaiseen vaan ei-pyörätuolipotilaaseen. Olen aikanaan harkinnut vakavissani elämää yhdessä vakavasti vammautuneen miehen kanssa. En ole niin typerä ettenkö ymmärtäisi mitä se merkitsee käytännössä että toinen on avustettava mutta se ei ole este rakastumiselle.

Vammaset on vaan niinku tiellä. Voihan ne silti helppoja asiakkaita olla. Äiti Teresan rooli päälle eikä paljon muuta. Kassakoneet on nykyisin äänettömiä. Et sitten pystynyt pitämään erossa siviiliminää ja ammattiasi. Onnea matkaan ja elämänkouluun.. Huoralla ei ole varaa ihastua tai rakastua. Toinen osapuoli, asiakas, ei välttämättä tunne samalla tavalla koska poraa pelkkää reikää.

Se siitä vielä puuttuisikin. Viaton vaimo joutuisi kärsimään entisestään. Ja aloite suhteesta tuli hänen taholtaan. Sen vuoksi uskalsin antaa tunteiden tulla esiin.

Ei olisi tullut mieleenkään "viedä" keneltäkään miestä. Minulla on vain muutama asiakas; sinkkumiehiä. Kannattaa joskus ajatella että maailmassa on mustan ja valkoisen lisäksi kirjo harmaan sävyjä.. Ensinnäkin on aika huvittavaa, että puhut yhdessä sivulauseessa turhasta yleistämisestä mutta heti seuraavaan hengenvetoon yleistät itse ja leimaat nykynaisen huoraksi "pukeutumisen, käytöksen ja seksuaalisten tapojen" perusteella.

D Toiseksi, et tiedä minusta yhtään mitään ja typerät käsityksesi eivät voisi olla enempää väärässä. Olen eri mieltä uskomuksista. Kyllä niillä käytetään tietynlaista valtaa, esimerkiksi leimaamalla ihmisiä, kuten sinä juuri teit. Ihmeellistä miten maailma on minullakin avartunut kun tietoa on tullut lisää.

Olen esimerkiksi lukenut hiukan prostituutiosta Suomessa ja olen oppinut, että se käsitys mikä ihmisillä on siitä miltä prostituoidut näyttää, on ihan väärä. Oikea prostituoitu ei "näytä" huoralta, hän ei pukeudu provosoivasti eikä välttämättä yritä edes näyttää viehättävältä tai siistiltä. Hän ei myöskään hoida ammattiaan missään baareissa tai kadulla notkumalla. Oikea prostitoitu laittaa ilmoituksen nettiin ja odottaa puhelimen alkavan piristä.

Asiakkaita muuten riittää joten pian se puhelin piriseekin ja prostituoitu voi ottaa asiakkaita vastaan, kodissaan tai valitsemassaan paikassa. Koska oikeat asiakkaat myös tietävät miten hommat hoidetaan, ei ole kovin todennäköistä että he kysyisivät keltään naiselta hintaa esimerkiksi baarissa.

Näin ollen, ne miehet jotka heittelevät tällaisia "paljonko maksaa? Nyt kun tietoni on karttunut siitä millaisia oikeat prostituoidut Suomessa ovat, tuo sinun heittosi siitä, että nykynaiset näyttävät huorilta pukeutumisen perusteella, menettää merkityksensä. Suosittelen sinullekin oppimista, se avartaa kummasti. Aloittajalle Ihan totta on mitä sanoit, huorittelu on aika yleistä eräissä ryhmissä. Mutta mitäs niistä välittää, kun niillä on vanhemmiltaan saatu elämän katsomus niin siksi ovat sellaisia kuin ovat.

Tyhmyys loistaa heistä jo kauas ja joku nainen on ne petänyt kun ei ole jaksanut kuunnella ainaista mölinää naisen alennetusta asemasta. Joten ei kai niistä tarvitse edes väittää , sillä sellaisille ei kannata tuhlata aikansa , sillä he tulevat koko elämänsä elämään yksin ja huorittelemaan naisia , ja näyttää siltä että kaikki asiat pyörii sen naimisen ympärillä vaikka puhuisi mistä niin ne vääntää sen siihen asiaan, he tuntvat silloin olevansa KOTONA kun ovat kasvaneet sellaisessa ympäristössä koko elämänsä.

Nykyajan nainen maksaa itse olemisensa ja tekemisensä joten ne ovat vähän myöhässä nämä sitaatti miehet, ja kun kerran laskevat naisen kauppa tavaraksi niin se jo näyttää mitä he ovat. Mies joka on fiksu ei edes osaisi ajatella sellailla radoilla, hänelle suhde naiseen on kahden ihmisen rakkaus toisiaan kohtaan eikä mikään kylmä panohomma kuten näillä kiima kimmoilla. Joten ei kannata välittää katkerien ja typerien ihmisten puheista, he vaan ovat löytäneet nämä palstat joissa saavat salaisena haukkua ihmisiä ja sehän onkin heille ainut henkireikä.

Paras kun ei hullun juttuihin edes anna mitään kommenttia. Mua on yhden kerran elämäni aikana sanottu lutkaksi, ja olin 14 vuotias. Sanoja saman ikäinen pikkupillu. Ilmeisesti oon aika turvassa saanut olla Jos joku nimittelee huoraksi tai vastaavaksi, kannattaa kiittää kohteliaasti ja hymyilläävällisesti. Mitä suotta moisesta inflaation kärsineestä sanasta tekemään numeroa. Kaikki nimittelyt eivät ole yksittäisiä ja sattunnaisia ja kun sinua haukutaan omassa yhteisössäsi huoraksi, lutkaksi, ämmäksi ja vaikka tyhmäksi, on takuuvarmaa että hymysi hyytyy.

Usein tässä maailmassa saa tehdä valituksia tai pyytää puolustusta, esim. Hei, kyllähän sinua saa huoraksi nimitellä, sinä vaan et osaa suhtautua.

Olet nyt kiltti tyttö, anna kaikkien huoritella sinua vapaasti ja hymyile heille. Mitäs sinä nyt tämmöisestä teet numeroa, ihan inflaation kärsineitä sanoja, ei haukku haavaa tee Viesti on koko ajan sama: Sinä suhtaudut väärin, sinä olet huumorin tajuton ja ps. Yksittäiseen nimittelyyn tai riitaan voikin suhtautua jättämällä se omaan arvoonsa, mutta jatkuvaan ei.

Siitä huolimatta jatkuvaankin nimittelyyn suhtautuminen on sama. Inflaatiota se sana ei ole kärsinyt ollenkaan, tietäisit jos sinua nimiteltäisiin huoraksi jatkuvasti ja alennettaisiin. Yksittäiseen nimittelyyn voi todeta "Ja Silti sä jäät ilman" mutta jatkuvana juttu on vähän toinen. Minä olen myös huomannut, että koska olen innokas tienaamaan joka kuukausi noin euroa, joka menee koko pläjä laskuihin, ruokaan ja yllättäviin äkkimenoihin, minua on yritetty vetää mukaan formaattinaiseuteen. Mulle on ehdotettu silikoni-implantteja, sanoin että missään nimessä en ota.

Minua on yritetty saada mukaan uskonlahkomaiseen toimintaan et rahan takia miellytä miehiä. Mä teen sen venäläisittäin pynttäytymällä oikein kauniiksi. Mielestäni venäläiset ovat parempia ylläpitämään sukupuolisidonnaisia tyylejä ihan noin ulkoisesti. Venäläinen mafioso on komea, hurmaava ja rasittava, mutta mitä tekee suomalainen virastomies sille, että verorahoilla tyhjennetään suomalaisten kodit?

No ei kai normaali fiksu mies huorittele ketään, ne on vaan ne metsäpöpit joilla on tälläinen käsitys naisesta, kun ovat jo kotonaan oppineet yhtä tasoisilta vanhemmiltaan sen tavan, sillä omena ei putoa KOSKAAN kauas puusta, minun lapsuuden kodissani opetettiin aina että kaikki ihmiset ovat saman arvoisia ja ketään ei saanut nimitellä, sillä eihän sitä itsekkään tykkää että joku nimittelee. Mutta näillä huorittelijoilla ei ole raukoilla enempää pääkopassa joten sillä nimittelevät ja täyty sanoa että sääliksi käy, syntyvät tänne maailmaan ja ovat tollona koko elämänsä ja eivät tiedä sosiaalisesta koodista mitään, ei tapoja eikä koulutusta , joten aika turhalta tuntuu.

Normaali fiksu mies kehittää itseään koko ajan ja puhuu fiksusti ei nimittele ketään hankkii hyvän työn ja OSAA käsitellä naisia ja varmana ei nimittele, sellaiset miehet eivät muuten vieraile KOSKAAN näillä sivuilla, sillä heillä ei ole aikaa eikä kiinnostusta, he ovat miehiä eikä lällyköitä.

Millaiset naiset sitten käyvät tallaisilla sivuilla? Kävin viimeksi muistaakseni vuosi sitten. Mikähän se on se hyvä työ, naisen käsittelyn osaaminen ja koko ajan fiksusti puhuva mies, mikä sellainen on? Mitä se on se jatkuvasti itsensä kehittäminen? Sinusta en tiedä, mutta minä harrastan monipuolisesti liikuntaa, luen, kalastan jne. Onneksi me metsäpöpit emme osaa käytöstapoja, siksi joudumme jatkuvasti pöyristymään teidän fiksujen naisten käsittämättömästä tylytyksestä ja ilkeilystä, joita me emme kuitenkaan noteeraa.

Koska miehet ovat miehiä eivätkä lällyköitä kuten prinsessat. Miehet eivät kuuntele paskapuheita. Naiset harvemmin ovat kiinnostuneita miesten käytöstavoista. Kiltit, ahkerasti työssäkäyvät hyvätuloisetkaan miehet eivät kiinnosta naisia. Miehen pitää olla niljakas naisen takana pelaava pelimies kiinnostaakseen naista.

Rehellin MIES ei kelpaa, naiselliset neidit kylläkin. Eikös se vanha italialainen sananlasku meennyt jotenkin tällä tapaa: Kaikki naiset ovat huoria, paitsi äitisi, siskosi ja tyttäresi. En tietenkään allekirjoita väitettä, mutta joskus on hetkiä kun ajattelen samoin. Yleensä miehet ajattelevat noin. Ja koska ihminen eli mieskin, on niin s-tanan tyhmä, he eivät tajua ajatella, että kaikille muille heidän äitinsä, siskonsa ja tyttärensä ovat huoria. Mikä tarkoittaa, että heitä pannaan halvalla, kohdellaan kuin sontaa ja pidetään alempiarvoisina ja sitä rataa.

Tee kaikille naisille se, minkä haluat tehtäväksi omalle äidillesi, siskollesi ja tyttärellesi, sillä saman he tulevat kokemaan. Koska mieskulttuuri on yleinen ja miehet itse levittävät tapojaan. Voit siis ajatella huoletta niin, ja muistaa siinä samalla, että siinä kun sinä pidät jotain toista naista huorana, on seuraava mies joka pitää huorana sinun äitiäsi, kolmas mies joka panee siskoasi ja pettää tätä ja samalla tavalla sen huorittelun kohteeksi, tulee joutumaan tyttäresi.

Kuinkahan vanha tuo sinun sananlaskusi oikein on. Tavallinen nainen joka elää omilla ehdoillaan ei ole mikään huora, ja jos häntä nyt sattuu haluttamaan olla jonkun miehen kanssa niin se on ihan ok, sillä me ollaan tasarvoisia nykyaikana, joten naiset määräävät itse kenen kanssa he ovat, eikö vaan.

Ja ne jotka huorittelevat naisia ovat ilman itsetuntoa jotka ovat tulleet jätetyksi, kun ei nainen ole pitänytkään heitä maailman parhaimpana miehenä, sillä heidän mielessään on asia niin että AIKUISTEN ihmisten pitäisi olla juuri niin kun he ovat päättäneet , ja ihmettelen miksi. Naisella on oikeus elää omaa elämäänsä itsenäisesti ilman jotain vanhanaikaisten äijän käppänöitten moraalisia ihmeellisiä ajatuksia naisesta.

Ovatha miehet olleet aika huorapukkeja niin kauan kun maailma on ollut olemassa, vaan ajat ovat muuttuneet ja toivottavasti nämä huorittelijatkin se joskus saavat jakeluun. Kun ei päässä ole muutakun tyhjää niin silloin otetaan itseluottamuksen uutteessa esille se ideologia jossa on eletty silloin kun oli toinen aika. Vihaatte naisia, haluatte naisa. Tuo yhtälö ei vaan toimi. Naisia vihaavat ne, jotka niitä varmasti saavat! No eihän se voikkaan toimia, siksi tälläiset juntit ovataina yksin, kuka viitsisi vaivautua olemaan miehen kanssa joka on täysi tollo, huorittelee naisia ja luulee että se on hänen oikeutensa sanoa heistä mitä sylki suuhun tuo.

Kaikki käsittävät mistä tälläisen ihmiser ovat kotoisin ja heidän mielipiteitään naisesta ei moni jaa. Ja MIES tai sellainen jolla on pallit perseessä , ei siis vältämättä mikään mies, kärsii pakollisesta selibaatista törkeytensä vuoksi. Naiset ovat huoria siihen asti, että he ymmärtävät paikkansa. Menkää keittiöön saatanan likaiset huorat, kuunnelkaa miestä, alistukaa miehelle. Niin se on mennyt ja niin sen tulee aina olla. Nykynainen on baareissa ja shoppailemassa juokseva siiderivalas, joka meikkaa liikaa ja ei pidä itsestään huolta.

Ihmekkös tuo, että teitä huoritellaan. Suurimmat huorittelijat on niitä jotka ottaa naiseltaan turpaan. Sellaisia naisia nimitetään raivohulluiksi.

Mutta menihän siinä pari kirjainta oikein. No ei todellakaan ole kaikki naiset huoria eikä edes lutkia. Olis kyllä mukava jos lutkia olisi enemmän etenkin vuotiaissa naisissa.

Eikö King corvax pikkupoika ole vielä edes kolmekymppinen kun pikkutyttöjä haet? Käsittele sä miehiä vaan eläkä lässytä. Janne on asia äijä, puhuu asiaa. Te vitun huorat imette vaikka norsun kyrpää jos tarpeeksi maksetaan saatana! Niin imisit sinäkin saatana! Raha kelpaa aina varsinkin miehille! Suomalaiset naiset on vaan niin ajattelemattomia. Kyllähän naiset ajattelevat miehistä samalla tavalla.

Niin kauan kun varatut ja kakkoset antavat kylille juttua ei ihme ole että naisista puhutaan noin. Ainahan se on niin että se yh nainen joka tarjoilee kahvit varatulle kotonaan saa sen pahimman maineen. Sitä ukkomiestä vaan säälitään ja naureskellaan. Siksi miehet helposti väittävät naisista että ovat kevytkenkäisiä. Siinä syy ja juttujen alkaminen. Huorittelu ei kerro naisista mitään mutta huorittelevista mieähistä kaiken olennaisen. Oman alhaisen, likaisen ja pimeän mielenpuolensa esille tuominen ääneen yleisillä paikoilla on sivistymättömyyden lisäksi merkki alavireisestä asennemaailmasta, psyyken patoutumista ja ihmisen sisäisen, henkisen puolen vajavaisuudesta.

Naiset ovat saaneet valtaa virhe Emotionaalisilla ja hyväuskoisilla "päätöksillä" on sössitty kaikki asiat ihan vituilleen. Katso ympärillesi, Katso video youtubesta jostakin euroopan kokouksesta, missä alakoulun opettaja Jutta Uripilainen huutaa "yes we can" Köökin kokit ruorissa ja jälki näkyy ihan arkitodellisuudessa. Olen huomannut , että osaa miehistä kiinnostaa alkoholisti huoramaisesti käyttäytyvä nainen, ehkä miehiä kiihottaa enemmän, kuin sivellinen nainen. En yhtään ihmettele, kun kaikki netin palvelut mm.

Naisparat luulevat, että mies rakastaa, kun mies harrastaa seksiä ja on väkivaltainen. Miesten pornon katsominen on lisääntynyt ilmaisten netin pornosivustojen kautta. Media ihannoi naiskuvaa, jossa peppu ja tissit ovat pääosissa. Naisen sielulla tai luonteella ei ole merkitystä.

Miehen luonnehan ei ole muuttunut, mutta se on mielestäni yliseksualisoitunut netin käytön myötä. Kahden eron jälkeen uskon tämän. Eka vaimo nussi veljeni kanssa avioliitossamme. Toisella vaimolla oli seksisuhde kaverin kanssa melkein koko suhteemme ajan. Pojalleni opetan ensimmäisenä elämän ohjeena että naisiin ei voi luottaa, vähiten omaan äitiinne.. En usko, että naisiin voi luottaa. He haluavat miesten valehtelevan heille ja ajattelevat ihan muuta kuin puhuvat. Teotkaan eivät tue puheita.

Olen ehdottoman varma, että miehet ovat se rehellisempi sukupuoli. Oikein kahdesta kokemusta ja muutama miljardi saa leiman otsaansa? Saman prosentin sai mieheni ystävistään kun kysyin häneltä asiasta. Tämä on vain minun tutuistani ja tietysti voi olla, että joku ei kerro edes naisystävilleen asiasta, mutta jotenkin luulisi ystävien huomaavan jos joku esim. Nämä pettäjät ovat kyllä kertoneet pettämisistään ihan avoimesti. Itsekin eronneena sain haukut exältä, että olisin pettänyt.

En ollut, moraalini ei sallisi sitä. Kävin kyllä näissä tyttöjen illoissa välillä jopa etelänlomalla , mutta siellä tapasin ystäviäni ja tanssin, jota mieheni ei harrasta. Tilaisuuksia pettämiseen olisi kyllä ollut, muttei halua. Itse määrittelen jo suutelun, jossa molemmat osapuolet ovat aktiivisesti mukana, pettämiseksi. Erohan siitä sitten tuli ja parin kuukauden päästä mies itki liittomme perään. En huolinut takaisin, koska liitto perustuu luottamukselle.

Ikävää, että sinun kohdallesi on sattunut huonoja kokemuksia, mutta kyllä meitä rehtejä naisia on enemmän kuin pettäjiä. Naiset ei oo huoria ja yleistäminen on typerää. Ehkä aika tyhmä oon ku tännekin eksyin. Kuitenkin maailmassa on melkeen yhtähyviä huumeita! D mitäs sitä muutakaan ku nykyään sitoutumis kammo ja ylipäätään vitura skeema naisista. Ehkä se johtuu huumeista? Otan vain kantaa; älä suutu. Naisten ongelma on se, että he ottavat kaiken itseensä ja itkevät joka asiasta.

Meitä miehiä homotellaan ja siihen syyllistyvät kaikenikäiset miehet ja naiset sekä pojat ja tytöt. Viittaan kinttaalla sellaiselle, olen kuullut sitä pienestä pitäen ja kuulen yhä. Enkä ole enää nuori enkä todellakaan homoseksuaali. Jollei tiedä mistä se johtuu, että miehet sanovat, että kaikki naiset ovat huoria, ei todellakaan ymmärrä miten vaikeaa ja kallista miehille on löytää edes yhtä naista ja päästä perustamaan perhettä.

Suurimmalle osalle miehiä etenkin seksin saanti on hyvin kallista ja vaikeaa ja siksi puhutaan siitä, että maksullinen on rehellisempää ja halvempaa huoraamista.

En silti huorittele ketään, en ole koskaan tehnyt niin, mutta tästä se juuri johtuu. Enkä henkilökohtaisesti ota kantaa siihen pidänkö kaikkia naisia huorina.

Sanon vaan, että kunnioitan kunnollisia ihmisiä sukupuoleen katsomatta ja halveksin ilkeitä m Samaa se Turussa riehunut kaveri vissiin ajatteli. Tuollaisia te kaikki miehet olette. Meinaatko ihan perässä toteuttaa myös itseäsi? Miehet väittävät niin koska se on totta, 13 vuotta yhdessä saman naisen kanssa ja aina tein kaikkeni hänen eteensä, esim.

Jopa 2 ihanaa lasta saimme ja silti tämä nainen jäi kiinni että oli pettänyt minua useasti ja lopulta myönsi sen itse, syyksi sanoi pitkän riitelyn jälkeen jännityksen ja uuden viehätyksen tunteen, niin paljon kuin aikaani tälle saatanan huoralle annoin ja niin usein kun muistutin häntä siitä kuinka onnellinen olen, kuinka kaunis hän on vain pettämistä ja valheita, vaikka seksi elämäkin meillä sujui.

Niin pistää vihaksi, lopulta hän myönsi kaiken ja ei halunnut erota enkä olisi halunnut minäkään, mutta en vain pystynyt antamaan anteeksi joten ämmä helvettiin talosta JOKA on onneksi minun nimissäni ja MINUN rahoillani ostettu.

Että tällaista, muksut jäivät minulle ja he kasvatan itse eikä mikään saatanan baarissa "naisten" illassa ravaava pettävä huora.

En usko enää yhteenkään naiseen kaikki ne on vain lisääntymistä varten, omistan elämäni vain itselleni ja lapsilleni jotka ovat minulle kaikki kaikessa. Kyllä voi pelkkä kirjottaminenki laittaa ison miehen kyyneliin ja vihaseksi että miettikää aina se saatanan huoraamisen hinta. Kaikki parturit on huoria, mutta kaikki huorat eivät ole partureita. Miehet eivät väitä niin. Yhden joukon kohdalta jonkin asian toteaminen todeksi tapahtuu a tehty oikeasti laaja tutkimus b fysiikan lait c omat kokemukset.

Ihmiset osa uskoo C todellisuuten. Ei miehet saa edes mahdollisuutta kertoa mielipiteitä jos kysymys on jo " Miksi miehet väittävät että kaikki naiset ovat huoria? Yleensä jännämiehistä tykkäävät naiset kysyvät tuota tai sitä että miksi kaikki miehet hakkaavat lopulta: Huora on hienostuneen naisen kunnianimitys, jota naisen ei tule suinkaan peitellä eikä hävetä.

Huora kulkee pää pystyssä itseään arvostaen. Mies, joka käyttää sanaa naista halventavasti, on itse iljettävä surkimus. Kuuntelen huorittelua harva se päivä eivätkä sellaisella nimellä kutsujat todellakaan ole mieähiä, vaan pitkän elämänsä eläneitä vanhoja naisia, siis mummoja.

Uskokaa tai älkää, todellista arkipäivää se on silti. Kyllä naiset, sikäli kun olen kuullut ja lukenut, käyttävät huoraa haukkumasanana enmmän kuin miehet. Asiahan on ilmeisen selvä. Mitä enemmän on siskoja, jotka antavat seksipalveluksia, sen enemmän kateutta ja vihamielisyyttä. Kaiken lisäksi huora on elegantti, hienostunut, usein ammattitaitoinen ja empaattinen.

Huorat ovat naisten parhaimmistoa. Kaikissa naisissa on myös toisenlaisia kuin "elegantti, hienostunut Tietyt tyylit pukeutumisessa, meikkaamisessa yms.

Kunnon nainenhan ei elvistele, tälläydy eikä hae huomiota kikkailemalla ulkonäöllään. Aika kypsymätön tai ääliö mies, joka sanoo heti huor

..

CHAT SEX PORNO TAKAPILLU

MIES SEKSI ANNATYPY

Escort skåne bb janita

Fidget Spinner spontan mit jungen nutten parkplatzsex mönchengladbach sex in Berlin. Der Saunabauer Klafs aus Saarbrücken - die in bad homburg der besten Swingerclubs und vibrierende Penisring.

Porno Filme zeigt internet.

Turvamiehet saattoivat seurueen tila-autoon. Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi. Ne ei osaa suhtautua naiseen eikä mieheen jota ei voi ostaa. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Nyt kuitenkin täällä pohditaan vaan alan etuja Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut.