Saat todennäköisesti neuvon perustaa yrityksen. Jos sanot, että et halua perustaa yritystä, vaan maksaa vain verosi näistä ylimääräisistä tuloista, niin saataisiin laajemminkin nyt selville, miten verottaja suhtautuu seksityöhön. Verottaja on viranomainen ja siis vaitiolovelvollinen. Näin saisit mahdollisuuden pankkitilisi legaaliin käyttöön. Voisit sitten jättää käteiseksi osan tuloista pimeänä, eli sen osan, jonka muutenkin käteisostoihin käyttäisit.

Tässä ihan ilmainen neuvo. Jos kokeilit, niin kerro miten kävi. Missä maailmassa sinä elät? Ilotytön nyt voisikin kuvitella eduskuntaan jotenkin, mutta merkitty ihminen hänkin on.

Homoja tullaan katsomaan kieroon aina, ei ainakaan minun homotuttavillani elämä ole kovinkaan helppoa. Mieluiten ei valehtelevana ja salailevana vaan avoimena ja rehellisenä. Neuvoa kannattaa kysyä aina" Osaava sen taitaa niin. Vaikka mies sietäisi entisen ilotytön niin tuollaisessa jättivalheessa eläminen on jo iso pommi. Ei sitä asiaa voi väännellä ja käännellä tai saivarrella mihinkään.

Miehet kehuvat aivan kaikella, jopa sillä mikä ei ole edes ihan totta. Huorajututkin on jotenkin tulleet muotiin. Mikset vaan voisi olla rehellinen lapset voi toki jättää asian ulkopuolelle ja ottaa miestä jolle se ei olisi paha asia? Mahdollisesti tuhoat tulevaisuudessa vielä monen ihmisen elämän valheillasi. Toivottavasti itse en tule koskaan kuulumaan lähipiiriisi jos näin on.

Kaikista ei lie moiseen. Pidätkö itseäsi lainkaan sosiopaattisena ihmisenä? Kaikki seksibisnestä tutkineet tutkimukset ovat kertoneet samoista asioista: Usein kun tutkitaan asioita, saadaan hyvinkin ristiriitaisia tutkimustuloksia, mutta seksibisneksessä työskenteleviä tutkineet tutkimukset ovat antaneet harvinaisen yhteneväisiä tuloksia.

Erityisen mielenkiintoisiksi nämä sinänsä masentavan oloiset taustatiedot prostituoiduista tekee se, että aktiivivaiheessa bisneksessä mukana olleilla naisilla on taipumus kaunistella omaa tilaansa ja tilannettaan, kun taas sama ihminen bisneksen jätettyään kertookin jo ihan muuta eli sen totuuden. Tämäkin nuori prostituoitu, joka yrittää antaa tasapainoisen kuvan itsestään ja esittää bisneksensä vain harkittuna väliaikaisena elämänvaiheenaan, on tälläkin hetkellä aktiivivaiheessaan. Bisneksen loputtua - jos hän siihen edes halutessaan pystyy - se oma kuva silloisesta tilanteesta voi olla jo toisenlainen.

Kuittejahan siitä ei anneta, ei myöskään nettivoitoista, ne tosin on tietysti rahaliikenteen kannalta helpompi tarkistaa, mutta olet oikeassa tarkkanahan noista kannattaa olla. Eli en sano kannattaako alalle ryhtyä vaiko ei, se päätös on jokatapauksessa kaikkien tehtävä itse. Omaan päätökseeni olen tyytyväinen. Tässä foorumissa tosin näkyy olevan montaa ihmistä jotka tietävät paremmin mikä on minulle hyväksi ja mitä olen kokenut ennenkuin alalle ryhdyin. Itse olen melko vakuuttunut että ainakin suomessa toimivat tytöt ovat aika "tavallisia" tyttöjä jotka tekevät tätä turvatakseen toimeentulonsa.

Itse ainakin teen tätä täysin puhtaasti rahasta. Jos rahaa en tästä saisi en tekisi tätä. Ja nämä henkilöt jotka täällä jaksavat muistuttaa kuinka ala pilaa elämäni olen tehnyt tätä 18v asti niin voin heille kertoa tiedoksi että voin varsin hyvin ja minulla on läheisiä ystäviä ja sukulaisia ja tämä huoraaminen ei todellakaan ole elämäni sisältö. Se on keino taata toimeentuloni ja saada sellainen elintaso kuin olen halunnut.

Opiskelen alaa jolle olen aina halunnut ja toivon valmistuvani pian ja saavani hyvän ammatin, mistä olen aina unelmoinut, ilman velkataakkaa.

Unelmani perheestä ja rakastavasta miehestä on toki yksi asia minkä toivon saavani. En ymmärrä mikä pakkomielle täällä näyttäisi olevan ihmisillä siitä että minun pitäisi kertoa tästä kaikille. Luulen että ehkä syynä voi olla se että miehet itse haluaisivat tietää jos heidän kultansa olisi ennen huorannut ja toivovat että näillä "kehotuksilla" estävät edes sen että eivät ikinä minuun törmäisi ja aloittaisivat seurustelun entisen huoran kanssa joka salailisi asiaa.

Toiseen kategoriaan lienee kuuluvat naise, miksei miehetkin, jotka haluavat jollain sairaalla tavalla että mustamaalaan itseni kertomalla kaiken menneisydestäni, syynä kenties juuri ansaitsemani rahat. Tyyliin " jos teet helppoa rahaa niin jotain on uhrattavakin.. Tiedoksi nyt kaikelle kansalle: Jos sattuu näin ikävästi että kun 3vuoden päästä olen muuttanut km päähän toiselle paikkakunnalle töihin ja asustelemaan ja löydän sieltä sen ihannemiehen ja hänen veljensä tai paras ystäväni onkin entinen asiakkaani ja kaikki paljastuu, niin voisin sanoa että shit happens.

Itse luulen että sen mahdollisuus on häviävän pieni. Luulenpa että suurempi mahdollisuus on tavata joku ihana mies, rakastua ja huomata myöhemmin että voihan rähmä minähän olen pannut hänen parasta ystäväänsä kännipäissäni silloin yksi kesä, jos bilettäisin harrastaisin yhden illan juttuja ja jäisin samalle paikkakunnalle notkumaan.

Mutta toki kaikki muuthan tietävät nämä asiat paljon paremmin kuin minä, itselläni on tästä työstä ja elämästä 4vuoden kokemus ja tähän mennessä kaikki on sujunut ilman mitään ongelmia: Makeaan elämään en ole sortunut, en leveiele rahoillani kuten moni muu ikäiseni tekee kesätienesteillään, taudit yritän torjua turvaseksillä ja säännöllisillä tarkastuksilla, asiakkaan pyrin valikoimaan siten että jos asikas kuulostaa tai näyttää epäilyttävältä hän saa etsiä tyydytyksensä muualta.

Kaikkea ei voi ennakoida mutta riskit voi aina minimoida. Ja heille tiedoksi jotka kyselivät että kuinka seksi vielä voi maistua, niin ehkä olen poikkeustapaus mutta kyllä se vain maistuu.

Kun olen ollut ns. Eli ehkäpä olen teidän silmissänne poikkeusyksilö, mutta jos näin on niin silloinhan minä teen unelmatyötäni, eikös joo? Oli huora tai ei, nii aika harvalla täällä kaikki elämän osa-alueet on vimpan päälle kunnossa! No, paska ei pysy peiton alla ja ihmiset puhuvat ja juoruavat todella paljon sekä ovat kateellisia tai vahingoniloisia, suomi on niin pieni maa Etköhän noloja tilanteita joudu varomaan muutenkin tulevaisuudessa joka käänteessä tulevalla työpaikallasi tai vapaalla?

Enkä nyt meinaa millään pahalla, ei minulla ole mitään sitä vastaan mitä teet, ainoastaan valehtelevat ihmiset inhottavat.. Kerrotko sinä jokaiselle tyttöystävällesi kaikki panosi ja ryyppyretkesi mitä olet nuoruudessa tehnyt.

Otat ruutuvihkon esille istutat tyttöystävisi keittiönpöydän ääreen ja alat kertomaan että kun olin 14vuotta tapasin Mirkun ja nain häntä kotibileissä jotka järjesti Markku, kun olin täyttänyt 15v tapasin Rhodoksella lomamatkalla Tatjanan jota nain peppuun, joka myös oli ensimmäinen kokemukseni anaalista jne jne. Luulisi että suomessa on sen verran vahvan itsetunnon omaavia miehiä jäljellä joita ei menneisyys haittaa.

Ainahan haukutaan suomalaisia miehiä ja heidän heikkoa itsetuntoaan mutta itse en menisi sitä allekirjoittamaan, tosin löytyyhän niitäkin ja ehkä juuri he pilaavatkin monesti niin usean muuten niin vahvan itsetunnon omaavan miehen maineen.

Mutta kaikki tavallaan, annetaan jokaisen kukan kukkia kunhan se ei omaa pihaa varjosta. Suomi on pieni maa, 5miljoona asukasta, laske kuinka monta ihmistä sinun lähipiirissäsi on, olisiko edes 50ihmistä.

Matemaatikot ratkaiskoot tämän ongelman, itse en jaksa nähdä vaivaa. Kun ensi kerran sattuu se ihme että joku ystävistäni kysyy että etkös sä ole se huora niin lupaan että soitan sinulle ja vahvistan että olit oikeassa.

Harmiksesi olen tätä jo ehtinyt 4vuotta tehdä ilman että kenelläkään olisi mitään havaintoa siitä mitä teen. Mutta kuten sanoin, voit olla oikeassa ja nöyrimmät anteeksipyyntöni jos itse tiedän elämäntilanteestani vähemmän kuin sinä: Mutta mitä sitä arvuuttelemaan, kyllähän sinä nyt huoran tunnistat: On vähän eri asia jos erittelemättä sanoo että onhan noita yhdenyön juttuja ollut nuorempana vähän useampiakin kuin että on toiminut huorana useita vuosia, jonka jättää mainitsematta Kyllä itse olen aika avoin siitä kuka minä olen ja jos naiseni kysyy jotain hyvinkin tarkkaa niin yleensä vastaan, ainakin suurin piirtein totuuden.

Se mitä olen tehnyt on osa minua. Enkä halua olla kävelevä valhe kenellekään. Enkä odota yhtään vähempää. Jos ei halua valehdella niin voi sanoa ainakin ettei halua kertoa menneisyydestään niin ei tarvitse. Mikään kunnon ihmissuhde ei ole niin pinnallinen ettei näitäkin asioita käsiteltäisi ja paljon jossain vaiheessa.

Jos meinaat että miehen itsetunto kestää niin sittenhän voit olla rehellinen samantien eikös vaan? Harvalla se kuitenkaan kestää, valehtelut päälle.

Koko homma pilaantuu kerralla ja kunnolla ja takuulla. Mun puolesta saat kukkia ihan mitenpäin haluat kunhan et loukkaa lähimmäisiäsi. Oma tuttavapiirini on kyllä laaja ja ihmisillä usein niin tylsä elämä, kuten aina, että juorut olen kuullut varmaankin koko kotiseutuni ihmisistä ja kauempaakin.

Ja tietyt stigmat eivät vain katoa, tulet huomaamaan ajan kanssa että olen oikeassa ellet sitten tosiaankin muuta ulkomaille tjs Pidät ihmisiä suhteettoman tyhminä ja unohtavaisina mikä tulee olemaan paha virhe. Voi tulevaa miesraukkaasi ja lapsiasi, toivottavasti ei tartte oikeasti minulta koskaan pyydellä anteeksi. Vaikka jotenkin kirjoituksestasi huokuu se ettet oikeasti sydämestäsi pohjimmiltasi edes voi olla pahoillasi mistään?

Huomasin vielä senkin kirjoituksistasi että olet melkoisen hyvä keksimään itsesi pois kiipelistä, fiksusti ja kylmästi, uskon että olet myös valehtelijana ja manipuloijana erinomainen, vaikken sanokaan että se olisi se mitä sinä mitenkään ensisijaisesti olet Anteeksi jos meni panetteluksi, mutta nettikeskusteluahan tämä vaan on.

Eikö sihtarilta tosiaankaan löydy sopivia? Jos lopettaisit netissä surffailun ja lähtisit kierrokselle vaikkapa Kallion kuppiloihin tai lähiöiden pubeihin niin huomaisit että noita "mielenterveysongelmia, päihdeongelmia, lääkkeiden väärinkäyttöä, seksuaalista hyväksikäyttöä lapsuudessa, sairaita perheitä, huonoja ihmissuhteita" ja muita elämän murjomia on kapakat täynnä, eikä useimmilla heillä ole mitään tekemistä prostituution kanssa.

Mutta netistähän löytää juuri ja vain sen mitä etsii. Itse jankkaat ja jankkaat kuinka kaikkien naisien täytyisi kertoa olleensa huora jossain vaiheessa.

Mitä teet sillä tiedolla? Luuletko että se tekee nykyisestä puolisostasi huonomman tai pahemman ihmisen kun saatkin selville että hän on huorannut. Jos hän ei nyt petä eikä valehtele sinulle niin mitä teet sillä tiedolla? Vai ottaako se vain miehisen itsetuntosi päälle kun saatkin selville että et ollutkaan se ainut ori joka on päässyt astumaan tammaasi ja viemään prinsessasi neitsyyden.

Olisiko aika jo herätä talviunilta. Ystäväni jotka ovat parinkympin paremmalla puolella harrastavat yhdenillan juttuja. Nussivat baari pokiaan baarien vessoissa ja ties missä, 3krtaa vkossa baariin josta tarttuu ehkä krtaa joku mies mukaaan. Risteilylle lähdettäessä voivat jopa hoitaa parikin miestä vkonlopun aikana, joka vko ulkona kuitenkin.

Lyhyellä matematiikalla tuosta tulee n. Mitä tekisit tällä tiedolla? Jos tyttöystäväsi kertoisi että on käynyt nussimassa tuossa ja tuossa rappukäytävässä samaten kuin tuon tenniskentän kulmilla Kaisaniemessä ja tuon baarin vessassa on tullut käytyä montakin kertaa. Tuskin asiasta pitäisit, eikö vain? Saattaisi suorastaan viduddaa kuinka monen kanssa tyttöystäväsi on ollut ja kuinka miehet jotka tulevat vastaan katsovat naistasi haluten ja jotkut heistä kenties olisivat hänet jo saanutkin.

Aika monet itse asiassa. Eli ihan vain mustasukkaisuuttasi haluat tietää näistä henkilökohtaisista menneisyyden asioista jotka eivät sinulle kuulu. Älä ole naiivi sillä sitä neitsyttä et löydä enään mistään muualta kuin lähimmästä seurakuntasi kokouksesta. Mutta senhän sinä haluat, neitsyen, joka palvoo ja ihailee vain sinua, eikä ole ennen tuntenut minkäänlaista himoa muita miehiä kohtaan sillä hänen tulee vain ja ainoastaan haluta sinua jo ennenkuin hän edes on sinua ikinä tavannut.

Ja jos sinä pidät minua manipuloijana ja kylmänä valehtelevana ihmisenä, niin minä pidän sinua impotenttina tuhkamuna joka ei ikinä ole saanut naista ja tuskin tulee saamaankaan, edes rahalla.

Anteeksi jos meni panetteluksi mutta nettikeskusteluahan tämä vaan on: Hauskaa todellakin on nähdä kuinka sinä, ventovieras ihminen, tiedät niin paljon minusta, elämästäni sekä elämäntilanteestani. Minäkin voin ennustaa jotain sinusta: Uskon että olet työtön, sosiaaliturvalla elävä mieshenkilö joka on ollut koulukiusattu pienestä pitäen, lähinnä naisten toimesta, ja joka ei ikinä ole suudellut naista ja asut äitisi luona joka ei salli sinun olevan ulkona kello Lisäksi isäsi on käyttänyt sinua seksuaalisesti hyväksi ja tekee sitä edelleen vaikka iältäsi olet jo reilusti yli 30vuotta mutta et uskalla laittaa hanttiin koska olet niin heikko ja mitätön.

Luonteeltasi olet narisistinen, napoleon kompleksia poteva pieni mies joka luulee itsestään liikoja ja ei ymmärrä mistään mitään. Aivan en uskonutkaan sinun olevan tuollainen, sillä enhän ole ikinä edes sinua tavannut. Minusta onkin mielekiintoista kuinka teet johtopäätöksiä minusta vaikka et ole minua edes ikinä tavannut.

Kenties minulla kasvaa isompi kyrpä haarojeni välissä kuin sinulla ja tuuheampi karvoitus naamassa kuin sinulla päälaella: Oi meitä besserwisserien kuninkaita ja kuningattaria. Elämän suola, sitä he ovat: Nyt päästit sellaisen höpö-höpön, että naurattaisi, jos ei itkettäisi.

No niin; annapa tulla linkki yhteen asialliseen ja laajaan tutkimukseen, johon viittaat Aivan, sellaisia ei ole. Ainoa todella asiallinen ja kattava tutkimus on Anna Kontulan Prostituutio Suomessa Tutkimus osoittaa nimenomaan, että ongelmia prostituutiokentässä ei esiinny sen enempää, kuin muillakaan ihmisillä.

Kaikenlaisia höpötyksiä sitä saa lukea näillä keskustelupalstoilla Sinulla tuntuu olevan terveet periaatteet ja oikea asenne elämään yleensäkin.

Toivotan sinulle menestystä nykyisessä "ammatissasi", kuin tulevassa ammatissasi, sekä myös normaalissa perhe-elämässä sitten myöhemmin. Tältä palstalta saa lukea niin paljon katkeroituneita mielipiteitä tästä asiasta, että oikein hirvittää.

Suurin syy näihin mielipiteisiin on se, että ei aikanaan itse ole uskaltanut tehdä näin ja sitten jälkeenpäin kaduttaa. Kateus on pahin synti, mihin ihminen voi sortua. Se että joku ihminen harrastaa seksiä ja älykkäänä ottaa siitä rahan, ei ole mikään tuomittava asia. Moni harrastaa seksiä vallattomasti ja useiden kumppanien kanssa, mutta ei älyä ottaa siitä rahaa, on vain heidän omaa tyhmyyttään.

Siis aivan törkeä hinta naiselta joka alkaa olla jo hieman rupsahtanut. Olet todella viisas ja kivantuntuinen nainen.

Suurin osa maksullisista naisista on itseään vaan ajattelevia ja homma pitää saada nopeasti ohi. Itse olen nyt tavannut Sinunlaistasi naista muutamaan otteeseen ja täytyy kyllä sanoa, että hämmästyin kuinka joku voi olla kohtelias ja siisti ja kaunis ja pitää miestä kuin kuningasta. Tämä nainen on samantyylinen kuin Sinäkin ajatuksiltaan ja kyllä rahalle saa vastiketta. Tuossa joku nainen omassa kommentisaan kertoo olevansa 34 vuotias ja perii euroa.

Aika törkeää rahankiskomista kun kuitenkin homma nopeasti ohi. Sinunlaisesi kuitenkin ymmärtää, että mies joka tulee kauniin naisen luokse ja maksaa palveluista tarvitsee kokonaisvaltaista hoitoa. Myös tuo nainen jota olen tavannut osaa keskustelutaidon ja on todella huomaavainen. Hänellä on kaunis koti. Tärkeää on myös huolellinen terveydenhoito. Juu, en minä tosiaankaan mitään neitsyitä vaadi, mutta ilotytön kumppanina olisi todella raskasta seurustella näin ääriintuitiivisena ihmisenä Joka puolelta sataa paskaa niskaan pienien eleiden ja vinkkien muodossa Vähänkö menit metsään profiloinnissani Pieni mustasukkaisuus kuuluu aina asiaan, muuten ei kyllä mistään oikeasta välittämisestä tai ehkä itsekunnioituksesta voida edes puhua.

Tuonkaltaiset mainitsemasi tytöt ovat aika vieraita minulle, muutamaa ystävääni lukuunottamatta ei ole kaikki kunnossa yläkerrassa muuten Aika rankka meno on, eikä lie ihan kaikki kunnossa yläkerrassa mainitsemillasi sarjanussijoilla? Ja juu, raskasta olisi sellaisenkin kanssa hengailla vakavammin Tai miksei vain valita vakkaa kannen perusteella ilman että kehenkään sattuu?

Ota äijää jonka itsetunto kestää sen että olet kenen tahansa rahasta, vaikka vastaan tulevan elostelevan vanhan läskin? Juu, toivottavasti tavataan joskus, mielenkiinnolla odotan kuinka paljon olet sellainen joka oletankin niin hyvässä kuin pahassa Sarkasminlukutaito on oiva apu myös näillä nettisaiteilla. Tapoihini kun ei kuulu tehdä johtopäätöksiä ihmisistä tai heidän luonteestaan tapaamatta heitä henkilökohtaisesti. Sinun tapoihisihan se kuuluu, muista tavoistasi en tiedä enkä ole juurikaan edes kiinnostunut.

Seksi ja muu elämä on mielestäsi vain vinksahtaneiden ihmisten juttu? Onneksi olkoon luulen että Suomessakin on 2,5miljoonaa vinksahtunutta, sinua tietenkin lukuunottamatta, sinä kun et seksiä harrasta ilman vihkilupausta. Pornoa et ole katsonut edes teini-iässä sillä sehän on törkysaastaa jolla et halua itseäsi liata. Yläkertani on kunnossa, varmaankin paremmassa kunnossa kuin herralla. Jos minun arvoni ovat mitä ovat, ne ovat silti omia arvojani.

Edelleenkään en petä ketään enkä valehtele. Kuten sanoin jätän paljon kertomatta, mutta miksi kertoisin asiasta. Tuskin kovinkaan moni kertoo vanhemmilleen omista panoistaan. Ja sinun tuskin tarvitsee miettiä hengailua naisten kanssa, sillä epäilen että se kirkkoherran Liisu on jo varattu.

Muita parikymppisiä neitsyitä en tunnekkaaan. Mutta enhän sinua tunnekkaan: Käytössä vasta luvulta asti. Sitä ennen on avioliitot aina jollain tavalla "järjestetty" ilman lapsien mielipidettä. Eli myös tuolloin isoisoisoisoäitisi on nussinut iloisesti eltaantuneen vanhan läskin kanssa ilman sanansijaa ja tuottanut sinun isoisoisoäitisi tämän rakkaudettoman avioliiton seurauksena. Tekopyhyyttä väittää mitään muuta. Omat isovanhempani eivät ainakaan olleet järjestetyssä avioliitossa, tämän tiedän varmaksi.

Ole kiltti ja lue teksti vielä pariinkymmeneen kertaan uudelleen ja muista katsoa rivien väliin siellä se totuus piilee. Tehotoisto on opintojen äiti, sinussa se lienee menee kuitenkin jo hukkaan.

Hyviä jatkoja sinulle ja koita kehittyä, sillä taantumiseen sinulla ei selkeästikkään ole enään varaa; Voi kun meitä on niin moneen junaan, sinun junasi taisi lähteä jo aikoja sitten. Lue itse vain viestisi uudestaan kun ei mitään keskusteltavaakaan näy olevan Näiden kanssa välillä tuntuu, että sanot mitä vain, niin tehdään jotain ihme profilointeja, mitkä menee metsään ja pahasti. Joillekin on jotenkin kova pala se, että arvostaa rakkautta, luottamusta jne ja että joillakin on hyvä parisuhde.

Se ei todellakaan sulje pois helvetin hyvää seksielämää. Tarraudut ja tukeudut samoihin onnettomiin argumentteihisi ilman mitään uutta sanottavaa.

Tiedät mikä on toiselle ihmiselle parasta, tiedät millainen toinen ihminen on ihmisenä ja henkilönä vaikket edes ole nähnyt häntä saatikaan tunne häntä millään tavalla. Kanssasi keskustelu on yhtä tuottoisaa ja mielenkiintoista kuin siirapin juominen taskumatista, venyy ja venyy ja ei edes maistu hyvälle. Mitään uutta ja kiinnostavaa et saa tuotettua sormenpäistäsi, liekö tuohon syynä ne pienen pienet solut yläpäässä jotka eivät kykene tuottamaan uusia ajatuksia tai edes kunnon vasta-argumentteja.

Kuin pikkulapsi huudat että minä halua, mutta et osaa kertoa kunnon syytä halullesi. Selitän tässä nyt varmuuden vuoksi että tällä tarkoitan sitä kuinka sanot että näin on tehtävä ja näin on kerrottava sille ja sille henkilölle ilman mitään pätevää syytä. Selitykseni sen vuoksi että tekstin sisäistämisessä sinulla tuntuu olevan ylitsepääsemättömiä vaikeuksia. Kenties sinulla onkin lukivika mistä et tiedä? Pientä sarkasmia, ettäs tiedät. Ettei tarvitse vastata että minullahan lukivikaa ei ole senkin Oletko kiepannut pakastimen kautta ja kenties järkesi on jäätynyt.

Tyydyttäydy siihen ajatukseen että naiset ovat huoria ja joku päivä sinäkin menet naimisiin sellaisen kanssa. Meinasin jo käyttää termiä nait sellaisen, mutta sinun viestejäsi lukien ja tulkiten,olisit varmasti ymmärtänyt senkin väärin. Totuus on että en ole ikinä pettänyt kumppaniani, voi ei nyt on myönnettävä että kerran kun seurustelin tanssin hitaita yhden laulun verran vieraan miehen kanssa ja toisella kerralla annoin pusun poskelle yhdelle pojalle hänen yrittäessään vongata aivan jotain muuta.

Toinen vaihtoehtohan olisi kertoa totuus ja katsoa hyväksyykö poikaystäni että panen vieraita miehiä. Kyllä olen samaa mieltä kanssasi että tuskin hyväksyisi, harva näin tekisi. Mutta se että kuinka monen ihmisen kanssa olet harrastanut seksiä ja mitkä ovat olleet motiivejasi, raha vai puhdas himo, on jokaisen oma asia. Se ei kuulu kenellekkään mitä olen tehnyt ennen heidän tuloaan minun elämääni.

Tiedän että sinun on sitä vaikea ymmärtää mutta jokaisella meistä on historiansa. Se mikä sinun historiasi on, on sinun oma asiasi. Koulukiusaus suorastaan huutaa sinusta läpi ja toivonkin että hankkisit tarvitsemaasi terapiaa, sillä kaltaisesi muiden asioiden tonkijat ja mustasukkaiset hullut ovat juuri näitä vaimon tappajia jotka lopulta kilahtavat ja tappavat lapsensa ja vaimonsa.

Omistushaluisuus on sairautta, siitä ei pääse mihinkään. Orjuus on kielletty laissa jo aikapäivää sitten. Ja jos vähänkään olen tutkinut historiaa käyt uudestaan läpi nuo rakkausavioliitot.

Mutta koulutuksesi varmaan rajoittuukin lukiotasolle tai kenties olet jopa ehtinyt käydä AMK- tutkinnon suorittamassa. Ai hurjaa kun olet veikeä. Myisit sinäkin itseäsi niin olisi varaa kunnon koulutukseen sinullakin.

Ensinnäkään en alunperin meinannut ottaa sarkasmiasi sarkasmina, koska noita samoja heittoja mulle laitetaan vähän väliä: Luulin että olet samassa syssyssä. Mitä on mukama jäänyt huomaamatta? En sitä ole sulta ainakaan saanut kuulla vielä kun kesksutelun sijaan puhut paskaa ja pilkkaatkin jo Kuten sanoin, ihan sama mitä teet kunhan et loukkaa läheisiäsi jonka kyllä tulet tekemään. Miten tästä voi olla eri mieltä? Rivien välistä voi lukea Haukkusi ovat lähinnä huvittavia vastauksenkorvikkeita kun ei ilmeisesti muuta voi.

Eikä mulla ole mitään huoria vastaan, kunhan ovat rehellisiä. Jos ihmisen intohimo tai rahanhimo on nussia joka toista vastaantulijaa niin sepä hienoa, mutta kannattaa pysyä tällöin omassa painoluokassaan kaikkien parhaaksi.

Enkä ole puhunut yhtään mitään pettämisestä vaan rehellisyydestä. Ja ei, sun seksieläma tai työhistoriasi ei kuulu vanhemmillesi tai kavereillesi, mutta tulevaa siippaasi ja perhettäsi se tulee kyllä vahingoittamaan jos et ole asiasta rehellinen, ennemmin tai myöhemmin. Aika sen sulle sitten näyttää, onnea matkaan. Se mikä sinun historiasi on, on sinun oma asiasi" Ei ole vaikeaa.

Jos historiani olisi sellainen että esim. Vieläpä jos on pienikin mahdollisuus että paska tulee peiton alta.. Kukaties osaat löytää muista ihmisistä sen minkä tunnistat itsestäsi? Terapia ei ole tarpeen, kiitoksia vain, hyvin tässä pärjätään. Enkä myöskään "tongi muiden asioita" Vai onko tämäkin taas tätä sun hyvin hallitsemaasi "sarkasmia"..? Ja mitä tulee mustasukkaisuuteen niin olenhan minä, mutta en väkivaltainen, mikään kyttääjä tahi sellainen joka kuunaan naiseen kävisi kiinni väkivaltaisesti Enpä usko vieläkään että on minkäänlaista välittämistä parisuhteessa ilman pientä mustasukkaisuutta, kuten sanoinkin.

Vaikka kouluttaudut miksi tulet aina olemaan huora siellä missä sinut joku tunnistaa, vaikka kuinka korkealla ja pätevä olisit työelämässä. Mutta itse sen tiedät. Se että haluat tietää täysin kaiken tulevan vaimosi mahdollisesta menneisyydestä on yhtä todennäköistä kuin norsun ja jäniksen onnistunut risteyttäminen.

Jos heteroseksistä on kyse niin eikö pienellä päässälaskutaidolla voi laskea että jos mies on harrastanut yhden illan juttuja naisen kanssa tarvitaan myös sata naista jotka ovat harrastaneet yhden illan juttuja. Naiset eivät tietenkään sinulle siitä kerro. Sinulle hän ei sitä tietenkään kerro.

Mutta kuka mies viitsii katsoa panemaansa huoraa samalla tavalla, puolittain moikata? Eipä ole sattunut kohdalle. Päinvastoin, hyllyjen taakse juostaan piiloon jos vastaan on tulleet; Mikä on hyvä minunkin kannaltani. Se että minun, anonyymin huoran, tekemiset kantautuisivat km päähän on yhtä todennäköistä kuin se että suomi voittaa seuraavat jalkapallon mm-kisat, mahdollisuudethan ovat aina olemassa mutta todennäköisyys on tuolle sangen pieni.

Eli miten on mahdollista että tulen loukkaamaan läheisiäni? Onko sinulla kristallipallo ja jos on niin mitä se kertoo? Kenties seuraavan vkonlopun lotto-arvonnan 7 oikein numeroa. Kerro ennemmin ne sillä luulen että sekin on enemmän todennäköistä kuin menneisyyteni paljastuminen tulevalle puolisolleni. Asia olisi tietenkin täysin eri jos liikkuisin vapaa-aikananikin asiakkaiden seurassa mutta teenkö näin?

Ennustamisen lahjasi ovat sangen hyvät, olen todella kateellinen niistä, oletko kenties harkinnut uraa tivolin ennustaja-eukkona.

Tuo on naurettavinta mitä tiedän "käry käy käry käy" perustele. Sanotaan että nain miehen kanssa vuosittain, mitä en kylläkään tee mutta leikitään näin. Kun olen lopettanut hommani leikitään että olisin nainut miehen kanssa. Ja vielä kerran mieti. Jo se mahdollisuus että joku entinen asiakas sattuisi muuttamaan samalle paikkakunnalle kuin minä olisi ihmeellistä, se että joskus sattuisin häntä näkemään olisi aivan käsittämätöntä ja se että kuuluisimme samaan tuttavapiiriin olisi ennenkuulumattoman ihmellistä.

Yhtä ihmeellistä kuin Jeesuksen toinen tuleminen. Mutta sinun mukaasihan se on yhtä totta ja tulee tapahtumaan varmasti. Kerro siis minulle milloin tapasit Jeesuksen ja millainen hän oli, sillä tämän varmasti olet jo tehnyt. Niin vakuuttava ja varma olet. Toivoisin että sinulla olisi edes pientä matemaattista kykyä laskea todennäköisyyslaskentaa. Sillä ennustuksesi on yhtä todennäköistä kuin se että menen parvekkeelle, kaivan savukkeet taskusta, laitan savukkeen huulieni väliin ja sytytän tulitikun jolloin juuri sillä hetkellä juuri minun kohdallani lentää harmaalokki joka paskantaa ja sen sontaläjä lentää suroaan sytyttämääni tulitikkuun.

Huolimatta että edessä on parvekelasit. Mahdollista mutta sangen epätodennäköistä. Tunnut olevan ikuinen pessimisti ja uskot mieluummin että käy huonosti vaikka todennäköisyydet ovat kuinka sitä vastaan. Toki tuo on hyvä tapa elää, ainakin yllättyy iloisesti kun huomaa joka kerta pelänneensä turhaan.

Ja nussijoista, rahasta tai himosta, mihin painoluokkaan? Mitä väliä sillä on ketä nussii ja kuinka paljon koska tavallinen kiltti ihminen kuten sinä et tule ikinä kuitenkaan totuutta kenestäkään samaan esille, et edes tulevista tyttöystävistäsi.

Haukkuni ja "vastauksenkorvikkeeni" puolestaan Perustelusi on kuin kaksi vuotiaan lapsen: Syitä et voi kertoa, todennäköisyyksiä et huomioi etkä mitään muutakaan. Et pääse päähänpinttymästäsi eroon mikä olisi ok jos osaisi edes perustella logiikkaasi, mutta et pysty. Sanot vain että näin tulee tapahtumaan.

Niinkuin minä sanon että huomenna korviesi tilalle kasvavat kärpässienet. Eli muista ottaa sieniveitsi mukaan kun menet nukkumaan; Niin ja loppukommenttisi "Vaikka kouluttaudut miksi tulet aina olemaan huora siellä missä sinut joku tunnistaa, vaikka kuinka korkealla ja pätevä olisit työelämässä.

Niin huora olen heille jotka ovat minua panneet. Kyllä olet oikeussa siinä ja hyväksyn sen. Jos he saavat kiksejä siitä että runkkaavat iltaisin 5vuoden päästä ja muistelevat minua niin be my quest, hyvä heille. Samalla tavalla kuin sinä katsoit nuorena Anttilan katalogin alusvaatesivuja ja runkkasit niiden tahdissa kun vanhempasi eivät olleet kotona.

Hehän ovat vain malleja mutta sinä teet siitä runkkauksellasi jotain seksuualista ja pornoa. Melkein kohtelet heitä huorinasi.

Menetkö silti kertomaan kaikille että tänään runkkasin sen ja sen mallin edessä? Ja tuo paska ja peiton alle tuleminen. Se voi sattua miten vaan. Tapaat elämäsi naisen, rakastut ja menet hänen kanssaan naimisiin, kunnes saatkin tietää että hän on nussinut kolmen parhaan ystäväsi kanssa vuonna paavo nurmi. Itku tulee ja ero edessä. Sinä olet nussinut tyttöystäväsi parhaan ystävän kanssa. Ken tietää, ellei Ken niin kenties Barbi.

Ja jos ei kumpikaan heistä niin ainakin SINÄ. Kirjaa en niistä pidä. Hmmm vai pitäisikö tehdä markkinointitutkimusta samasta asiasta. Harmi etten ole syntynyt naiseksi: Kun verottaja vaati sinulta selitystä tuloihisi nähden poikkeuksellisten suurten rahojen alkuperästä etkä pysty sitä antamaan, saat perääsi Keskusrikospoliisin rahanpesun selvittelykeskuksen ja joudut todennäköisesti oikeuteen veronkierrosta.

Viranomaisten kanssa ei kannata alkaa tukkanuottasille - kansalainen häviää aina! Totuus on toinen Kun kerran niin varma olet asiastasi, niin mikset esitä toteutunutta esimerkkiä? Oikeudessa pitää ihan oikeasti olla todisteita ennen kuin tuomitaan. Jos todisteet puuttuu, niin tuomiota ei tule. Tiesitkö, että varkaille jopa palautetaan heidän hallustaan löydetty varastettu tavara, jos sen oikeaa omistajaa ei löydy?

Olen avoin enkä mitenkään tuomitseva tai paremmaksi tekeytyvä ihminen ja minulle yleensä kerrotaan jopa kaikkein kipeimmätkin asiat loppujen lopuksi Elätpä kummallisessa maailmassa totta tosiaan Valheellisuus muuten paistaa ihmisestä läpi loppujen lopuksi, tiedän kun olen koko ikäni ollut tapavalehtelijoiden seurassa. Juu, joskus olen ollut tossa tilanteessa ja siksipä välttelenkin vakavemmassa mielessä jakorasioita, kuten jokainen terve mies Kyllä niiden satoje hoitojesi hoitojesi joukkoon aina mahtuu näitä ihmisiä, jotka joskus ovat liiankin avoimia, tai juoruilevia Tämä on pieni maa, muutaman ihmisen kautta tiedämme melkein kaikki toisemme loppujen lopuksi.

Varmasti olet jo ainakin muutamaa sinuun, sukulaisiisi tai tuttaviisi liittyvää ihmistäkin jo hoidellut. Säälin jo valmiiksi miestäsi, vaikkakin uskon ettet pysty seurustelun alkaessa valehtelemaan niin luontevasti etteikö terve epäilys heräisi jossain vaiheessa ellet aivan ummikkoa itsellesi löydä. En tosiaankaan erityisen kiltti, aika huono kuva sinulla on minusta edelleen. Uskon että on hyvinkin mahdollista että tuleva ukkosi saa selville taustoistasi, joko käytöksesi tai puheittesi valheittesi perusteella tai sitten viidakkorumpu kertoo.

Milläs matemaattisella kaavalla näitä laskeskelet oikein? Jos puhutaan vielä päähänpinttymistä niin miksi epäilet että kaikki naiset ovat samankaltaisia huoria, jakorasioita ja ennen kaikkea kovaksikeitettyjä valehtelijoita, joilta ei totta saa kuulla vaikka mikä olisi? Voisit muutenkin lyhentää kirjoituksia paskanjauhamisen osalta, spekulaatioistasi anttilan kataloogeista, kieliopista ja muusta puskasta revitystä.

Mutta hyvä nähdä että aihe koskettaa. Aina suhteen alkuvaiheessa olen painottanut heiloilleni että sanovat jos ovat ikinä tehneet mitään kaverieni kanssa, muuten voi homma kusta kesken kaiken. Kavereillani ei ole myöskään vaikeuksia kertoa epäkohdista, kuten ei toisinkaan päin. Juu, mutta hyvää tulevaa valetta vaan sulle, toivottavasti ei kohdata tulevaisuudessa.

Sinulla pitää olla todisteet siitä, kuinka olet tehnyt esim. Jos joudut oikeuteen asti verottajan kanssa vääntämään kättä, olet jo aika kusessa.

Todennäköisesti kirjanpitoaineisto on takavarikoitu ja sinusta on tehty rikosilmoitus. Verovelvollisen pitää pystyä osoittamaan rahojensa alkuperä - aina! Ei kannata avata suutaan, jos ei tiedä mistä puhuu. Sinulla varsinkin on hyvin idioottimainen asenne. Tässä maassa täytyy jokaisen, oli sitten yrittäjä tai tavallinen palkansaaja, pystyä tarvittaessa näyttämään mistä on tulonsa ja omaisuutensa saanut.

Saattaa olla, että joku on jo tämän tänne kirjoittanut, mutta ihmisen aika on rajallinen ja tämä ketju on pitkä YEL-vakuutus on myös lähes pakko ottaa mikäli alat maksamaan veroja yrityksen kautta, koska silloin Eläketurvakeskus kiinnostuu vakuuttamattomasta yrittäjä toiminnastasi saadessaan tietosi verottajalta.

Homma menee niin, että ilmottaudut YEL: Tämä maksu määräytyy siis työtulosi mukaan, mutta olennaista onkin itse työtulon määritelmä joka on lyhyesti: Työtulon suuruus vaikuttaa tietenkin karttuvan eläkkeen suuruuteen. Saat myös tämän kautta muuta sosiaaliturvaa kuten mahdollisuuden työtulon mukaiseen sairaspäivärahaan, äitiyspäivärahaan jne.. Suosittelisin sinua ottamaan huolella selvää tuon verottajan kanssa toimimisesta joltakin joka osaa varmasti kertoa mahdollisista haitoista paperisodista jne..

Luin nuo sun tekstit läpi- aivan kuin omasta näppäimistöstä. Minäkin älykkäänä miehenä kaunistelen sitä seikkaa, että teen siivouskeikkaa paskalla palkalla, sanon tämän olevan vain väliaikaista. Tämä on vain keino pitää itsensä kasassa.. Omasta puolestani voin sanoa elämän olevan ihan mukavaa, kun asennoituu avoimesti asioihin. Olen siskoillekin sanonut, että on paljon fiksumpaa huorata kuin harrastaa yhdenillanjuttuja. Eivät vain ole kommenteistaan päätellen välttämättä tajunneet jutun jujua.

Vain ja ainoastaan tautiriskin takia en hyväksyisi naiseni tapailevan suhteen aikana muita edes rahasta. Sama kuin pelais sitä aseleikkiä, jossa revolverissa on yksi luoti.. Eli kyllä tuo käteisellä eläminen pitää ajatella kuulkaas nyt aivan uusiksi!

Mutta kirjoitatkin koko ajan omasta puolestasi, kuvitteletkohan jokaisen miehen olevan samanlainen? Tuskin sinun tarvitsee pelätä ainakaan omasta puolestasi "joutuvasi" ex-huoran mieheksi, kunhan vain muistat ottaa asian puheeksi vaimoehdokkaiden kanssa ettet asiaa hyväksy ja jätät, poltat talon ja lapset, jos paljastuu jotakin joskus.

Eiköhän nämä tällä kaikkoa, varmasti moni "syytönkin" Voivat olla ties mitä rikollisia kiristäjiä.. Tarkoitus voi olla hyvä, vaikkei se sitä oikeasti aina olisikaan.

Tiedän tapauksen lähipiiristä, jossa lääkäri ei ollut kertonut potilaalle tämän lyhyestä elinajasta, koska sairaus oli edennyt pidemmälle kuin aluksi luultiin, eikä mitään ollut enää tehtävissä.. Tiedossa oli, et tämä potilas laittaisi "överiksi", joten kertomatta jättäminen oli ympäristölle parhaaksi.

First of all, neito puhuu asiaa. Todellisuudessa miehiä on ollut yli sata ja yhdenillanjuttuja miltei kaikki, paria lukuunottamatta, olen nainut baarin vessoissa, hotellihuoneissa, laivalla kymmenet kerrat ,rappukäytävissä, pusikoissa, linja-autossa, palo-autossa vuorotellen koko vpk: Olen söpö nuori, 28v, tumma tyttö ja kaikki ihastelevat aina kuinka kiltti olen. Seurustelen ja olen kertonut poikaystävälleni etten harrasta yhdenillan juttuja, vaikka olen nainut myös hänen aikanaan erään entisen panoni kanssa silloin tällöin.

Kaikki kuvittelevat että olen itse herttaisuus, tuttavani ja ystäväni pitävät minua ihanana ja lapsirakkaana tyttönä joka ei petä ja on kunnollinen.

Piiskaus, lievä SM jne jne ovat minun juttuni. Poikaystäväni ei niistä pidä. Joten välillä piiskaan naapurin poikaa tai hän minua. Kukaan ei epäile mitään, poikaystäväni oli jopa pariin otteeseen oven takana kun nain toisen miehen kanssa ja epäili miksi en avaa ovea, mutta kun kaikki ympärillä hokevat "se on niin kiltti tyttö ei se tee mitään Olen siis kiltti naapurintyttö, en maksullinen huora. Silti olen pannut vaikka kuinka monen miehen kanssa ja vaikka missä.

Ja siltikkään en IKINÄ ole kertonut totuutta nussimisistani miesystävilleni, eivät ole myöskään muutkaan kaverini. Eli meille se vakio on ja siihen kuuluu "muutama" yhden illan juttu. Vaikka luku on vähintään 3krtaa suurempi. Eli ei kannata pelätä että tapaisit huoran sillä todennäköisesti olet jo seurustellut sellaisen kanssa. Kaikki ei ole siltä miltä näyttää. Tiedostan ihmistyyppejä, joille se ei olisi ongelma ja sitä peräänkuulutinkin että valehtelun sijaan etsisi arvon tylleröinen sellaista äijää joka pystyisi asian nielemään..

Olenkin tavannut ja jopa seurustellut kaltaisesi tyttösen kanssa kerran. Totuuden venyttelyä uskottavissa rajoissa jos vaikka jotain sattuisi lipsahtelemaan Luonnehäiriöisistä puhuttaessa varmaankin tiedostat edustavasi jossain määrin kyseistä ihmisryhmää jos et nyt ollut provo Varmasti tulet vielä satuttamaan häntä pahemman kerran tulevaisuudessa, onnittelen jo valmiiksi.

Kaikki tulevat miehesi eivät kuitenkaan varmaankaan ole yhtä tyhmiä, ja muista sinäkin ettei se paska pysy peiton alla Itselläni ei ole vaikeuksia olla avoin ja suvaitsevainen muuten kuin valehtelijoita kohtaan.

Toivottavasti sinäkin ymmärrät tämän. Osoitan sormellani Arkadianmäkeä, missä sijaitsee Suomen suurin navetta. Siellä on nautaa 0 tahdottomia napinpainajia. Jos maksullisesta seksistä tehtäisiin myönteinen päätös ja sen harjoittajilla olisi kaikki oikeudet asiallisiin vähennyksiin työtuloistaan, veropuoli järjestyisi kuntoon hetkessä.

Toistaiseksi ei näin ole, joten te naama punaisena riehuvat suunsoittajat voisitte tehdä asian eteen jotain positiivista. Äänestäkää seuraavissa vaaleissa eduskuntaan ne henkilöt, jotka ovat myönteisiä prostituutiolle. Toisaalta tuossa asiassa saattaa syntyä uusi aihe suunsoittoon. Verottajaa ei juuri kiinnosta paljonko rahaa tililläsi milloinkin on ollut. He laskevat kaavan mukaan.

Tulosi työhistoriasi alusta alkaen - elämiseen kulunut raha. Jos tästä ei jää asuntosi hintaa, olet pulassa. Ryhtyvät kyselemään näitä yleensä reilusti myöhemmin. Suomessa verovelvollisella on todistustaakka, mikäli et selvitystä anna, he tekevät arvioverotuksen.

Eli lähtevät siitä, että olet tehnyt pimeää työtä tms. Rangaistusverot ovat melkoinen potti. Voi vituttaa, kun huomaa, että joka toinen pano meni verottajan pussiin. Yrittäjänä jouduin kerran verottajan hampaisiin ja kyllä kirpaisi. Ei voi kun maksaa. Jos vähänkin viitsii tehdä töitä, niin luultavasti tarpeeksi. Se on toisten turha kadehtia heitä. Se joka tekee töitä, ansaitsee enemmän, kuin pelkkiin sosiaaliavustuksiin tyytyvä ja töitä vieroksuva.

Tosin ero on hyvin pieni. Mutta prostituutiolla on mahdollisuus ansaita hieman paremmin. Hienotunteisuus molemminpuolista, kuten pitääkin. Voin mennä asikkaan hotellihuoneeseen, mutta useimmiten he tulevat tarkoitusta varten ostamaani yksiöön, missä en asu vaan käytän pelkästään työpaikkana. Minulla on siellä runsaasti erilaisia asusteita, joita puen ylleni asiakkaan toivomuksen mukaisesti ja olen valmiina, kun hän saapuu. Siellä on kaikkea meikeistä alkaen. Tuo e on siis kerrasta, mutta jos asiakas haluaa minut koko yöksi, hintani on e yhdyntöjen määrästä riippumatta.

Tarjoan erikoisuutena itseni tiukkoihin latex-kumiasuihin pukeutuneena. Koen itse tiukan kumin kiihottavana materiaalina. Näitä toivovia asiakkaita on kymmenkunta ja silloin taksani kerrasta e.

Voi wee, että osaa ollatyperä paskakasa. Tein jo sen kahjon viestistä ilmoituksen. Hyvät tienestit ; Itsekin olen ajatellut että uusia asiakkaita otan ainoastaan, jos haluavat koko yön.. Harkitse nyt sitä rekattua nimimerkkiä niin sun ei tarvitsisi noita nimelläsi esiintyjiä kommentoida ollenkaan. Sellainen peli kun ei enää onnistuisi. Tulin just kotiin ja painan korvan tyynyyn.

Eräs tehtailija, jonka liiketuttavia olen usein viihdyttänyt, haki minut eilen iltapäivällä edustushuvilalleen. Sinne saapui taksilla kolme ulkomaalaista miestä, sangen fiksusti käyttäytyviä jokainen huolimatta siitä, että saunoimme porukalla, minä ainoana naisena. Ilta ja yö kuluikin sitten miellyttävissä merkeissä, kun ne miehet kävivät huoneessani kukin vuorollaan ja vielä aamulla. Sain hyvin, mutta niin saivat hekin ja palkkio oli ruhtinaalliset euroa.

Ei sellaiseen tiliin tavallisella työllä pääse kukaan yhden vuorokauden aikana. Tänään ja huomenna pidän vapaata, sitten taas töihin. Ihan vain kysymyksenä, huomasin että teistä ainakin 2 käy vielä osa-aika töissä. Ilmeisesti kumminkin hanttihommissa vai onko joku kutsumus juttu, tämän ymmärrän. Vai onko teitäkin piinattu sen verran luterilaisella työmoraalilla että koette että teidänkin tulee elää ns.

En kritisoi vaan pohdiskelen vain ääneen pienen pääni yksinkertaisia ajatuksia, että ymmärtäisin tätä maailmaa taas hieman paremmin. Osa-aikatyössä edes on pakko käydä työkokemuksen takia, että myöhemmin olisi osoittaa jotain työhistoriaa, kun pokat alkaa tossa Kyllä ne työnantajat vaan sitä historiaa kysyy. Paitsi jos siellä olis joku vanha pukki, asiakas, jota vois kiristää. Sellaiset ottaa välittömästi etäisyyttä rupsahtaneeseen huoraan.

Ei ne pokat vähene rajusti 30'ssä, kun pitää itsensä kunnossa. Mullakin on vajaa vuosi siihen 30 vuoden ikään ja mä saan yhä runsaasta vakkarimäärästä huolimatta kyselyitä, että ottaisinko mä heitä lisää. On ihan hyvä käydä ainakin osa-aikaisessa työssä. Ei niinkään siksi, että voisi näyttää työhistoriaa työnantajille, sillä eihän sitä tarvitse näyttää, kun pysyy niissä työpaikoissa kuin jo on.

Mielummin siksi osa-aikatyössä, että silloin lähipiiri ei ala ihmettelemään, kun on varaa käydä säännöllisesti etelässä lomilla ja hankkia yleishyödyllisiä tavaroita. Ja pitäähän sitä kuitenkin jäädä tarpeeksi aikaa hoidella vakkariasiakkaat ja että jää itsellekin vapaa-aikaa. Kun on ollut tarpeeksi pitkään alalla, on säästöön jäänyt ihan tarpeeksi rahaa, ettei tarvitse olla alalla. Ja kun on alalla ilman sutenööriä, niin sitä ansaitsee ihan tarpeeksi.

Ei muiden naisten tulo muokkaa mun ansiotasoa mihinkään. Kuinka usein suunnilleen tapaatte vakkari-asiakkaitanne?

Alalla 10 v Saman asiakkaan tapaaminen on kiinni useimmiten hänen aikataulustaan sekä rahallisista mahdollisuuksista.

Miltä orgasmi tuntuu incall outcall

toukokuu 3) Incall vai outcall? . mutta useimmiten he tulevat tarkoitusta varten ostamaani yksiöön, missä en asu vaan käytän pelkästään työpaikkana. 1. huhtikuu Sitä on aika vaikea kuvailla samoin kuin esimerkiksi jonkin ruoan makua, kukan tuoksua tai fakiirimaton tuntua. Miksi se on niin vaikeaa? Miten. marraskuu Kuvaile miltä tuntuu laueta pimppaan. Orgasmi teko pelit naisten numeroita pilluaturusta numeroita ilmaisiaseksi videoita ilmaisia virasto monet nuoret tytöt tarjoavat täyden palvelun ja käytettävissä incall oand outcall. marraskuu Incall outcall massage nuru sex Sensual titty fuck oma suomi Hevdet hun org miltä orgasmi tuntuu sinkkuelämää boksi hyvä pietarsaari. marraskuu Kuvaile miltä tuntuu laueta pimppaan. Orgasmi teko pelit naisten numeroita pilluaturusta numeroita ilmaisiaseksi videoita ilmaisia virasto monet nuoret tytöt tarjoavat täyden palvelun ja käytettävissä incall oand outcall. toukokuu 3) Incall vai outcall? . mutta useimmiten he tulevat tarkoitusta varten ostamaani yksiöön, missä en asu vaan käytän pelkästään työpaikkana.

Miltä orgasmi tuntuu incall outcall