thai massage tampere a

Sinne meni 60e hukkaan, mutta eihän siitä voi kun itseään syyttää Ja yllätys minulle, olen paikassa vieraillut pari kertaa, tosin melko kauan sitten sen toiminnan alkuaikoina. Olin tyytyväinen, ensimmäisellä kerralla sain hyvän hieronnan viehättävältä naiselta. Toisella kerralla hietonta oli niin ja näin, nainen viehättävä ja muutenkin oli mukavaa. Mutta kuten todettu, thaikkuloista ei oikein koskaan tiedä mitä tulee vastaan kun porukka paikalla vaihtuu. Mutta tuohon kyllä kiinnitin huomiota: Vaikka jopa valtiovarainministeri on kehottanut kansalaisia hintatietoisuuteen, tulee nyt mieleen että kannattaako aina tinkiä?

Toki kymppi on tietysti rahaa, mutta tästä ainakin aiheutui se, että homman alkaessa olitte kumpikin valmiiksi vittuuntuneita, ei niin hyvä lähtökohta eroottiselle nautinnolle! Mitenkä toi "ilman hintaa" käytännössä tapahtuu? Tyttö tunnistaa sut ovelta eikä huoli rahojas? Vai palauttaa rahat takas session jälkeen, kun olit niin hyvä?

Tapahtuu käytännössä niin, että saa extroja antamatta sitä massia ollenkaan. Onkos kukaan käynyt vielä testaamassa hämeenkadun uutta thaikkulaa? En ole vielä bongannut tämmöistä. Voishan sen koeajaa jos tietäis missä on.

Yrittelin tuossa alkuviikosta asioida tuossa uudessa paikassa. Oli hieman kiireinen aikataulu, joten soitin ja kysyin tilanteen puhelimella etukäteen kun lähestyin keskustaa. Oli kuulemma tunnin jono, joten en ehtinyt jäädä norkoilemaan vaan päätin ajella keskustan ohi Sammonkadulle hoitoon. Ei onnistunut, paikka oli poissa, tilalla mikälie baari tai kebab-paikka. Aikataulu ei sitten antanut myöten etsiytyä muualle, vaan lihaksistoa jäytävä kankeus jäi nyt hoitamatta.

Mutta todennäköisesti tuolla Hämeenkadulla ei olekaan uusi paikka vaan vastaanotto on siirtynyt Sammonkadulta, mikä nyt ei huono juttu olisikaan.

Pitäneepä jonain päivänä paremmalla ajalla tarkistaa asia. Satakunnankadulla,Bigtitsistä alaspäin parikolme huoneistoo oleva "Itä-hieronta" ollut paras kokemukseni hieronnoista. Tytöt ei kovin kummosia,joka erta ollut tyytyväinen,varsinkin X nimiunohtu,laitan jun muistan! Edelliseen palaten,Irina sen nimi oli,parhaimman.

Tuurilla ekalla kerralla,senjälkeen aina jos on paikalla! Oliskos kellään heittää Tarkempaa tietoo että mistä thaikkuloista voi tampereelta ostaa ihan panon, eikä mitään pelkkiä käsi-tai suuhoitoja? Sekä olis mukava myös kuulla saako itähieronnasta ostettua seksiä? Onko tässä nyt sitten kyseessä se Insiderin inforfoima Sepin juoksupoika?

En kylläkään oo mikään sepi tai sen poika, vaan ihan uus kirjottelija. En oo tietoinen noiden thaikkuloiden palveluista, joten siksi aattelin kysyä. Homma vaan voi olla niin, että jos täällä joku paljastaa jostain thaikkulasta kaiken, niin oikein tilaa sinne kyttien iskun ja et saa enään mitään. Poliisit kun soveltavat aika helposti parituspykälää kyseisten paikkojen toimintaan: Satamakadulla ei se itämainen ruokakauppa kauaa kannattanut.

Nyt ovat taas avaamassa uudelleen thai-hierontaa siihen. Kertokaahan kokemuksista, kun käytte kokeilemassa. Edellisellä kerralla ei paljoa kehuja tullut, josko nyt olisivat paremmalla asenteella liikkeellä. Siellä oli normaalia kalliimpi hieronta, nelikymppinen ikäisekseen kaunis thai hieroja, joka kyllä hieroo turhanki hellästi, mutta muuten ok. Ei tarjonnut ekstroja enkä kysynyt. Kuulemieni ja ton perusteella luultavasti ei tarjoa siellä.

Kävin kanssa Satamakadulla yhtenä viikonloppuna. Silloin oli nuori tyttö palvelemassa, osasi jonkin verran suomeakin, ehkä vierailiva artisti. Kohtuullinen hieronta ja joustava osaamisalue. Kävin viimeviikolla katsastamassa paikan, 2 tyttöä vanhempi yli 30 olisin ottanut nuoremman mutta puhui puhelimessa.

Satamakadun paikasta sen verran. Pelkkä hieronta ja käsihoito olisi ollut 75e. Ei voi suositella paikkaan hintojen suhteen kylläkään.

Hieroja kyllä näytti hyvältä,mutta siitä hyvästä ei kyllä moisia hintoja kannata maksaa. Hieronta ja käsihoito olisi ollut 75e hierojalla korviin asti nuttu päällä. Kertoi myös muut hinnat,vaikka niitä en kysellytkään. Että näin tällä kertaa.

Olikohan Juhan käynnistä Satamakadulla jo aikaa? Nimittäin Sammonkadun paikka on ollut kiinni jo kuukausia, ovat kyllä olleet yhtaikaa olemassa, mutta ei ainakaan puoleen vuoteen. Nyt Satamakadun paikka on avaamassa uudelleen, joten voisihan olla, että staili olisi muuttunut?

Satamakadulla on edelleen se sama toimintatapa kun ennen eli mistään ei jutella kun vasta huoneessa jolloin olet jo maksanut hieronnasta. Siihen päälle sitten mahdolliset extrat, turha edes kuvitella pääsevänsä käsihoidossa 50euron yhteishintaan. Satamakadulla se menee varmaan sinne 70e nurkille, vitusti liikaa kun Suomalaisia oikeesti todella hyvännäköisiä ja nuoria sihteerikköjä saa 80eurolla, koko hoidon.

Ja lisäksi noi Thaikkunaiset on keskimäärin aika huonoja käsistään, toki jokusia poikkeuksiakin löytyy, mutta liikaa on niitä jotka ei yksinkertaisesti osaa runkata sitten pätkän vertaa. Pakko antaa pientä päivitystä Tampereen thai-paikoista. Kävin tiistaina Pinninkadun thai-hieronnassa Tammelassa. Paikalla tuttu, nuori tatuoitu tyttö, joka kertoi tulleensa sunnuntaina kahden kuukauden lomalta Thaimaasta. Taisi loma tehdä palvelualttiudelle hyvää, sillä nyt hän jaksoi härnätä tavallista pitempään.

Veteli hellästi kynsillään pitkin selkää ja pakaroita. Hieroi jopa ihan oikeasti. Lopulta oli pakko kääntyä ja kysellä ekstrojen hintoja. Ok, vaatteet vähenivät ja kohta naaman eteen työnnettiin nätisti sheivattu vittu. Tytöllä on melko isot rinnat ja suurimmat näkemäni nännit.

Työntelin etusormea pillussa, tuntui, ettei mitään sen suurempaa mahdu sinne. Valitteli välillä että sattuu. Kun lasti oli lähdössä, nousin ylös ja lasti lensi pitkin tytön vatsaa ja patjalla olevan pyyhkeen päälle. Taisi joku pisara lentää naamallekin. Kannattaa tarkistaa, että pesevät pyyhkeet kun seuraavan kerran menette käymään. Ei varmaan kiinnosta makailla toisen spermoissa. Tyttö nauroi kovasti lastin määrästä. Kaiken kaikkiaan erittäin positiivinen kokemus.

Koko hoito maksoi euroa. Panosta olisi pitänyt maksaa kaikkiaan euroa, liian paljon mun mielestäni.

Panosta olisi pitänyt maksaa kaikkiaan euroa, liian paljon mun mielestäni Mutta eihän se ois onnistunutkaan jos ei muuta mahdu kuin sormi nippa nappa? Tiedä sitten vaikka olis venynyt.

Se oli vaan teille kaikille isokullisille tiedoksi. Maksoit siis euroa siitä kun tyttö runkkasi sua alasti ja sait räplätä rasiaa. Eikö se ollut mielestäsi liikaa jos laittamalla 10 euroa lisää olisit päässyt panemaan. Toi sama tatuoitu tyttö antaa panna 50 euron kokonaishintaan kun vaan "tinkaa". Toki ei varmaan anna kaikille siihen rahaan. Tuon halvempia thai-paikkoja en tiedä onko olemassakaan.

Joo treella vierailuni aikana päätin sitten ilmaista kiinnostustani tähän threadiin, josko uutta tietoa olisi valjennut, kun olen kerran käynyt ko luolissa ja erittäin huono palvelu on ollut. Päätin tätä pinnipaikkaa kokeilla, aikani pyörän kanssa toikkaroituani pitkin tamperetta, löysin ko paikan. Ovi kiinni, nopea turautus luurilla, ja avot, oli 30min sisää tulos kaupungilta. Näin sitten odotellessa hyvää kahvia nautiskellessa ajattelin et viitsiikö ujo mies tingata.

Ja joskin kelloa ei vilkuiltu niin katsoin hieronnan loppuessa nopeasti kelloani, ja aikaa oli mennyt 1½h, tosin hieronta ei ollut maailman parasta, mutta sai väsyneen matkamiehen rentoutumaan. Ekstroja ei tarjottu, vaan ne annettiin, ikää tatuoidulla naisella oli himpun alle 40v. Ja hieronta kesti kaiken kaikkiaan lähes 3h, ja koko hieronta maksoi 30e, vaikkakin olin 2½h yliajalla.

Ja joulupukki on olemassa. Onkos kukaan lähiaikoina käynyt rongankadulla? Mikä mahtaa olla hintataso nykyään ja vieläkö siellä mahtaa olla se nuori tyttö töissä?: Sama töykeä akka siellä en edelleen Paljonkos se isotissinen akka veloittaa isovarpaiden välissä touhuamisesta?: Jaahas, mistähän sitä löytäisi kunnon hieronnan? Kävin testaamassa Helsingissä Porthaninkadun hieronnan, ja nyt on uusi suunta seuraavaksi haussa Tampereen suunnasta, tuonne en kyllä enää mene.

Rapsa Helsingin retkestälöytyy "rentoutuminen"-osiosta foorumilta, mutta mikä nyt Tampereen paras paikka olisi lisäpalveluiden suhteen? Hyvin ja suullisesti palvelevat, jopa owo-tarjoavat paikat voi laittaa privana, kiitos.

Ainoaa plussaa tähän helsinkiläiseen, elämäni toiseen thai-kokemukseeni oli se, että ensimmäinen vierailu tällaisessa, jo lopettaneessa hierontalaitoksessa Tampereen Sammonkadulla oli vielä huonompi. Mitähän jos ensi kerralla lisäpalvelutkin toimisivat?? Ei tällä kylällä saa Thaikkuloista mitään hyvä kokemusta. Ei muuta kun hierontamestaan satakunnankadulle, siellä ainakin osataan palvella vaikka hierojat ei kaikki mitään ruusuja olekkaan.

Nyt kun tuo paikka on lopettanut voi sitä jo kehuakin. Samoin kuin muissakin vastaavissa laitoksissa, palvelu vaihteli huomattavasti hierojan mukaan, mutta ainoa hieromalaitos Tampereella, jossa saattoi saada nätin naisen hierojaksi. Näissä jäljelläolevissa en juuri on viitsinyt käydäkään. Joissain ihan mukavia tätejä, mutta kun haluaisin palvelun nuorelta, kauniilta, tai vähintään kauniilta, naiselta, niitä ei juuri esiinny.

Kerran sattui sitten harvinaisen kaunis, hyväpovinen ja nuori, hädin tuskin parikymppinen, misu hierojaksi. No hieroa ei osannut, mutta yritti. Sitten tarjosi lisäpalveluksi seksiä, mutta totesi että naiminen ei onnistu kun on menkat meneillään. Tai ei se kommunikointi ihan näin mennyt tytön olemattoman kielitaidon vuoksi, siis suomen tai englannin, muuten hyvä kieli. Kauppaa käytiin elekielellä ja päästiin sopimukseen imutuksen hinnasta. Tyttö otti pyynnöstäni paidan pois kaupan päälle.

Ja sitten, hämmästykseni oli suuri kun ensin tisseillä kaluani hierottuaan otti molon suuhun ilman kumia ja todella nautinnollisesti lipoi ja imi kullia! Enhän sitä kauaa kestänyt ja varoittelin tyttöä että "aim kaming veri suun! Imu eikun parani ja tyttö kakistelematta nieli lastini, jota oli päässytkin jo kertymään runsaan puolisesti. Jälkeenpäin en tuota tyttöä enää nähnyt, minne lie karannut.

Tuo oli ensimmäinen kerta kun Tampereelta sain cimmiä, enkä tuolta enää sitä saanutkaan. Muutama nätti tyttö tuli sen jälkeenkin siellä koettua, tosin normi extrojen kanssa.

Paikan sulkeuduttua en ole paljoa thaikkuloissa käynyt, mutta nyt ehkä lähiaikoina käyn katsomassa yhden paikan, jossa en ole vielä käynyt. Kerro ihmeessä jos jotain uutta löydät. Ainoat kokemukseni on, silloin vanhaan hyvään aikaan, kun muuta ei ollut, pikaiset käsityöt Hatanpäällä ja kevyt esitteky Rongan puistossa.

Ja yksi pikaine paniikki visiitti nyt jo edesmenneessä paikassa. Kaikki kohtuuttomaan korvaukseen nähden heikkoja suorituksia. Jos jotain herkkua näistäkin saisi, olishan se kova sana Poikkesin tuossa hämeenkadulla olevassa pelipaikassa yhtenä iltana ja siellä näyttivät thai hierojat olevan tuhlaamassa meiltä ansaittuja rahoja: Aloitin itse aikanaan tämän viestiketjun, mutta palautteen perusteella kiitos vastauksista!

Nyt kuitenkin viime viikolla ihan ex tempore heräsi mielenkiintoni uudestaan ja ajattelin tarkastaa kävelykadulla sijaitsevan hierojan, jota joku oli muistaakseni kehunut ikäisekseen kauniiksi sekä hyvä kroppaiseksi niin kuin hierojan ulkonäöllä nyt olisi jotain väliä kun "selkää" kolottaa. Odotukset eivät olleet korkealla kun matkasin hissillä kyseisen palveluntarjoajan luokse. Näissä puuhissa kun on jo tottunut siihen, että usein saa ovelta pyörähtää jo samalla vauhdilla vastakkaiseen suuntaan.

Tällä asenteella kun on liikenteessä niin ei vituta niin paljoa haaskata aikaansa juoksentelemalla esim. Painoin summeria ja oven aukaisi Kroppaa ei oikein vaatteiden alta pystynyt arvioimaan, mutta eipä siihen ollut enään mitään mielenkiintoakaan. Täti osoitti seinällä olevaa hinnastoa ja minä vastasin kysymällä löytyisikö kenties nuorempaa hierojaa? Toistin kysymyksen, koska ei ilmeisesti halunnut ensin ymmärtää tiedusteluani.

Katsotaan taas vuoden päästä jaksanko heikkona hetkenä vaivautua tsekkaamaan jonkun toisen hieromon. Aika huono kuva on jäänyt kyseisten palveluiden tarjoajista täältä lukemistani jutuista ja nyt itse koettuna en kyllä ymmärrä kuinka joku viitsii vaivautua?

Aloitetaan nyt tähän sitten ensimmäinen viesti tällä nimimerkillä, pari vanhaa postausta tuli joskus vuosia sitten eri nimellä, joka on painunut unholaan. Soittelin tänään noita SO: Päätin sitten pitkästä aikaa käväistä edellisistä huonommista kokemuksista huolimatta thaikkulassa.

Alkuun pyörähdin Rongankadulla, jossa tuntui olevan perinteinen meininkin sen suhteen, että oven avaamisen ja rahastuksen hoitaa eri tyttö, kuin hieroo. Itsellä on ehkä vähän se ongelma näissä hommissa, että vaikka eri tytöillä ja paikoissa on tllut pyörittyä, niin silti ei uskalla vaatia ja kääntyä pois.

No, pienen keskinkertaisen hierontasession jälkeen kyseltiin lisäpalveluita, panosta pyydettiin kahtasataa ja paikat oli kuulemma kipeänä, ei erityisen hyvä sellainen, oli 50e. Mutta tyttö oli mukava ja vitsaili kovasti. Myöhemmin samana päivänä käväisin tuossa satakunnankadun hierontapalvelun ovella, mutta oli kiireistä ja pyysivät varaamaan ajan vaikka saman tien. Kävelin sit siihen viereen thaikkupaikkaan.

Sama vanhempi hieroja, kuin aikaisemmalla käynnilläkin aikaa sitten. Hieronta hyvää ja sitä kesti se maksettu puolisen tuntia. Lisäpalveluita sitten kyseltiin, satkun joutui pulittamaan, panoa parissa eri asennossa, kuusysiä ja pari nopeaa pusua huulille ilman mitään ranskalaisia kissingejä.

Ja edelleen panettaa, se owo, jota tänään lähdin metsästämään, jäi saamatta. Mutta, sekä tammelan paikat, entisen sammonkadun, rongan ja satakunnankadun tsekanneena satamakadulle ei oo ollut rahaa mun mielestä toi satakunnankadun mesta näistä tampereen paikoista on kyllä omaan makuun paras.

Jos nyt mikään thaikkuloista on hyvä kun ihan normi hotellityttöihin vertaa. Tosin, thaikkuloissa pääsee yleensä kyllä ees sen hierontahetken oleen sisällä, kun joskus on hotellihuoneesta tultu hommat hoidettuna ulos jo 10min sisäänmenon jälkeen Tuurilla ekalla kerralla,senjälkeen aina jos on paikalla.

Jaa-a, mikähän on Tampereen tilanne tänään Satakunnankadulla itämaista ruokapaikkaa vastapäätä oleva hierontapalvelu oli avoinna, mutta otinkin vain numeron ylös ja soitin: Hämeensillan päädyssä oli seuraava matkan varrelle osunut paikka, tai niin ainakin kuvittelin. Eli keskustorin kulmassa ei sitten ole hierontapaikkaa enää ollenkaan. Joten näillä mennään tänään ilman hierontaa.. Nuori naishieroja voi olla utopiaa toivottavaksi näiltä leveyspiireiltä?

Tammelassa, ei pinninkadulla vaan sillä toisella, oli nuori, hoikka ja todella söpö hieroja. Se Rongankadun "big boob" vanhempi lady on usein London Pubin uhkapelien kimpussa ja tullut pari kertaa käytyä panemassa häntä ihan muina miehinä. Rahasta ei ole puhuttu mitään, ja ihan kohtuukyytiä häneltä saa! Mainittakoon että Kuninkaankadulle on avattu toinen hierontapaikka, ilmoittelee ST: Puhelias täti osasi jonkin verran hieroakin, sai ainakin minun hartiani aukaistua.

Puheista ymmärsin että joskus Sammonkadullakin hieronut. Ja muuten, se keskustorin kulmalla oleva paikka ilmoittelee ST: Tosin sitä ulkomainosta ei aina näe kun ohi kulkee.

Ehkä poikkeaa asioilla tms hiljaisimpina tunteina? Tämä saattaa olla hiukan outo kysymys täällä, mutta onko näissä thaikuissa semmoisia kun osaa oikeasti hieroa? Olen joskus kauan sitten, ensimmäistä kertaa jo lopettaneessa Sammonkadun paikassa mielestäni saanut ihan kunnon hieronnan. Kaunis, miellyttävä nainen, ei valitettavasti myynyt pillua.

Tuosta paikasta olen kommentoinut jo aiemminkin muistaakseni samassa ketjussa, jopa poikkeuksellinen kasauma hyviä kokemuksia siis sieltä oli. Kysymys on tosiaan outo, eiköhän Tampereellakin ole ihan oikean hierojakoulutuksen saaneita hierojia riittämiin, jos kyse olisi siitä.

Mutta noin ideaalisesti ottaen, ihan haavekuvana, thaihieronta voisi olla hieno kokemus. Jos olisi viihtyisä, siisti ympäristö ja kaunis nainen, joka osaisi hieroa. Rentoutuisit siinä taitavien käsien hyväiltävänä, ja kun itse hieronta olisi lopuillaan, kädet siirtyisivät pikku hiljaa erogeenisille alueille hyväilemään. Tyttö vähentäisi vaatteitaan, suutelisi vatsaa, palleja jne siirryttäisiin asiaan. Voisi olla hieno kokemus, ihan tämmöistä vaan ei ole vielä tullut Tampereella vastaan.

Tuosta vielä, pikku hiljaa erogeenisille alueille siirtymisestä, jotkut thai-naiset sen osaavat, kalu seisoo vaikka olet päättänyt olla ostamatta seksiä, kun nainen nyt ei kovin kummoisen näköinen ole. Kädet vain hiplaavat sopivasta paikasta hetken. Selitä siinä sitten että ei tee nyt mieli ollenkaan Mutta jos ei tarjonta sihteeripuolella parane Sabrina tai Vera ilmaannu kuvioihin , kohta täytyy kokeilla jotain hieromalaitosta pitkästä aikaa.

Luojan kiitos huutavan ääni verkossa kuultiin ja Sabrina astui kehiin. Ei tarvinnut ryhtyä epätoivoiseen tekoon ja lähteä hieromalaitokseen. Voiko olla totta,ettei niin isolla kirkonkylällä kuin Tampere löydy yhtään tasokasta Thaihierojaa: Täällä Pohojanmaalla asia ei ole ongelma.

Oli sitten kysees- sä Vaasa, Kokkola tai Seinäjoki. Mikäs sen mukavampaa kuin tunnin rentouttavan Thaihieron- nan jälkeen lähteä kevein lihaksin vaikkapa hieromaan Sabrinaa ; Himohupakoitsija. Jaa, riippuu mitä tarkoitat tasokkaalla. Kyllähän minut on muutaman kerran kohtuullisesti hierottu näissä Tampereenkin paikoissa. Ongelmana vaan omalta kohdaltani on, että pitäisin tasokkaana sitä, että saisin hyvän hieronnan kauniilta naiselta ja päälle päätteeksi vielä hyvän panon.

Noilla hyvien hierontojen kerroilla hierojana on sattunut olemaan, ihan miellyttävä, mutta vanhempi eikä minun silmääni kovin kaunis hieroja. Mutta asia saattaa kyllä johtua tunnetusti huonosta tuuristani.

Otetaan nyt malliksi yksi kerta, taisi olla toiseksi viimeisin kun kävin thai-hieromossa. Sain ihan hyvän hieronnan ja täti ehdottelit seksiäkin. Letkutteli heppiäni kädessään ja kyseli että haluaisiko tämäkin jotain. Ei millään pahalla, mutta kun ulkomuoto ei kiehtonut niin ei myöskään seissyt, ei sitten millään. Ihan mukavan tuntuinen täti, ei siinä mitään eikä todellakaan millään pahalla. Oli pakko jättää seksipuoli myöhempään iltaan sihteerin hoidettavaksi.

No sekin meni kyllä pieleen, heikko kokemus, mutta pussit oli jo pakko tyhjentää. No siinä kun puin vaatteita ylle, verhon raosta huikkasi vauhdikkaasti ohimennessään tyttö että moi. Ja jumalauta mimmonen tyttö, nuori, kiinteä ja kasvoiltaan kaunis. Niin somaa thai-neitosta en ole nähnyt kuin aikoinaan tuolla kuuluisalla Sammonkadulla. Mutta minne lie takahuoneen hämäriin katosi, en enää nähnyt kun hämmentyneenä painelin porraskäytävään. Ja seuraavallakin kerralla, kun toiveikkaana menin hierontaan tuohon samaan paikkaan, hierojana oli joku ihan mukava täti-ihminen, mutta tälläkään kerralla kauppoja seksistä ei tehty.

Minulla kun sattuu maksullisen panon suhteen sellainen perversio, että pitäisi saada nuorta ja kaunista, vaikka itse jo melko vanha ukko alan ollakin. Ketjussa ylempänä on joku vinkki vähän paremman näköisestä hierojasta. En vielä ole ehtinyt sitä käydä tarkistamassa, mutta kyseisestä paikasta omat kokemukseni eivät aivan ruusuisia ole olleet.

Tarkistan kyllä tuon jossai vaiheessa. Joten jos ilmaantuu uutta tietoa nuoresta lihasta Tampereen thaihieromoissa, informaatio otetaan ilolla vastaan.

Tänään kävin kokeilemassa Aaltosenkadun paikkaa. Nuori nätti pienikokoinen nainen. Hieronta lähinnä kevyttä lääppimistä mutta osas kyllä öljytä aseen.: D Parasta tällä saralla vähään aikaan.: Aika karsee kotka oli ainakin eilen, mutta vähän oli kuitenkin hierojantaitoja keskitasoon verrattuna.

Ukituhinkin kandee käydä poikkeemassa!: Tänään tuli käytyä Satamakadulla hieronnassa. Tänään oli taas se pinikokoinen ja yhdyn vilpittömästi Maxblockerin kokemukseen, parasta tällä saralla piiitkään aikaan!! Kiitos vinkistä, mutta taidan vielä jatkaa lomaa, mun tuurilla siellä olisi se karsee kotka.

Loman jatkaminen on kyllä vaikeaa niin kauan kuin Sabrina pyörii kylillä, tekis kyllä mieli viedä sukuelimensä hyvään hoitoon Jatketaas viä samasta aiheesta. Kysymys siksi, että olisi hakusessa pari-kolme selänpesijää mökille pieniin kinkereihin. Stadissa menisin Sohoon tai Alcatraziin enkä kyselisi tyhmiä, mutta Treen scene on aika tuntematon. Mitenkäs on tankobaarien laita: Onko vain show'ta vai saako tytön mukaan?

Onko thaikkupaikoissa vain vinosilmiä vai myös itätyttöjä? Ellei tankobaarista tai thaikkulasta niin mistä sitten? Treen lista sekä SO: Niinkin surkea asia olisi nyt kyseessä, että jos jollakulla on Satamakadun thaikkulan puh.

Kun en löydä sitä mistään Onks tuonne Aaltosenkadun paikkaan muuten päässy sisään ilman ajanvarausta? Eipä joskus ainakaan avattu ovea kellonsoitosta.

Kyllähän ne monissa paikoissa joutuu aina välillä ovet kiinni laittaan jos on vaan työntekijää ja molemmilla hoito kesken. Paha myöntää, mutta mun mielestä Turussa on paremmat thaikkuluukut kun Tampereella. Mutta onneksi sentään kieakossa osat vaihtuu tulevalla kaudella!

En kokeillut, vaan valitsin varman vanhan. Mutta ihan iloisen oloinen oli, käykää testaamassa Mitä paikkaa Tampereella suositellaan? Viime hetken vinkit otetaan vastaan. Paras konsti on kun ottaa liian vähän rahaa mukaan ja kokeilee kepillä jäätä. Usein suostuvat ja jos jää parista eurosta kiinni niin kaataa vielä lompakosta kolikotkin näyttääkseen että todella viimeisiä viedään nyt.

Joskus tuon konstin käyttäminen vaatii kauniita sanoja, kehua ja hymyä, mutta seuraavalla kerralla voit saada automaattisesti jo pienen pyöristyksen. Satamakadulla käynnin jälkeen olikin asiaa työterveyslääkärille,eikä johtunut hieronnasta. Kerro ihmeessä lisää, kaikille meille uteliaille: Ei siinä ole paljon lapsille kerrottavaa. Suojaus petti vanhan nyrkkeilijän,onneksi lääkkeillä selvittiin. Naapurisivustolla oleva taikku on kovasti hänen näköisensä ja oloisensa ja numerokin näyttäisi olevan sama.

Auts, pirullisia nuo taudit, piikkilangan pissiminen ei ole herkkua, mutta pirullisinta on selittää kotona se "pääkipu" kun ennen olisi poju panemassa kun höyryjuna;-. Osaatteko kertoa vinkkejä mistä thaipaikasta treella sais oikein öljyisen ja kaikin puolin kelvollisen käsihoidon? Viimeksi siellä oli täti, joka meinasi repiä pallini irti. En ole käynyt kyseisen session jälkeen ao paikassa.

Muutenkin koko thaihieronta Tampereella on mennyt pahasti alamäkeen verrattuna alan kultavuosiin. Kellään viime hetken vinkkejä missä parhaimman näköiset hierojat oleskelevat tällä hetkellä? Vieläkös pinninkadulla on se tatuoitu hieroja? Tulossa treelle vain pikavisiitille, niin ei oo aikaa käydä kurkkimassa että kuka missäkin on.

Ei ole kedon kaunein kukka, mutta mielelläni kävisin kun on aiemmin saanut vakkarina sen verran hävyttömän hyvää palvelua. No niin, eipä ollut pinninkadulle asiaa, kun tyttö öljysi jonkun muun pistoolia ilmeisesti.

En malttanut odotella vaan suuntasin isojen tissien yläkertaan. Enemmän tai vähemmän tuttu nainen oli jo ilmeisesti lyömässä lappua luukulle kun paukkasin sisään.. Nopeat neuvottelut tyttö riisui alkkareihin ja hieronta käyntiin.

Olihan se pitkästä aikaa rentouttavaa, mutta enemmänkin lopun odottelua. Kivasti hieroi itseään kalua vasten kun istui päällä ja hieroi rintaa. Asiaankuuluvat loppuleikit ja hymy korvissa kotiin Taitaa olla isojen tissien yläkerta tampereen käytetyin hieroja, samalla ehkäpä paras? Privana otettais tietoja vastaan mihin kannattaa suunnata!

Loppuviimeen paras vaitoehto on itse rohkeesti käydä ovilla. Sillon näkee miellyttääkö hieroja silmää ja eihän se ole kun kokeilla toimiiko hieronta.

Näyttävät avanneen uuden hieromon tänne Tampesteriin naapurisivuston mukaan, onkos kukaan mahdollisesti kerinnyt jo käydä katsomassa josko oltaisiin saatu tänne uusia thaikkutyttöjä meitä ilahduttamaan vai onko samat vanhat tutut vain luoneet uuden luolan.

Tuli sitten käytyä testaamassa tuo uusi hieromo, illan jo pimetessä tuli käännettyä autonkeula kohti Tamperetta ja hetken haahuiltuani löysin pelipaikalle ja kätevästi vielä parkkipaikka suoraan oven edestä joskus sitä vain miestä lykästää , oven avaa ainakin minulle uusi oikein nätti tyttö joka puhui ihan hyvää suomea joten tunnin hieronnan verran rahaa tiskiin, koppiin ja jannu patjalle, hieronta ihan ok hyvä koko kroppa käytiin läpi jalkapohjia myöden ja tyttön kanssa höpöteltiin kaikenlaista säästä aina Thaimaan kuninkaaseen asti ja kuten normaalia kun kääntymisen hetki tuli ei pikkuveikkaa paljon tarvinnut herätellä, nopeat neuvottelut ja tyttö töihin vielä kerran.

Poistuessa kun istui pienessä ruuhkan poikasessa ja katseli Tamperetalosta purkautuvaa ihmismassaa ei todellakaan harmittanut kylmä ja huuruinen auto eikä ajomatka kotiin. Mihin on tämä uusi thai hieronta avattu? Jos jollain on tietoa tampereen thaihieronta paikoista, voisi privaan vaikka laittaa tietoja: D ja jos kokemusta löytyy niin tietenkin parhaasta päästä ensiksi!

Mikäs on Tampereen hierontapaikkojen tilanne? Vinkkejä otetaan vastaan vaikka yksityisviestinä. Olisi tarkoitus ensimmäistä kertaa elämässä mennä sellaista kokeilemaan, joku edullinen paikka olisi tietysti näin ensikertalaiselle kiva. Uusista paikoista mainittakoon Kaskitiellä Kaleva sijaiseva paikka.

En tiedä koska ilmestynyt, mutta huomasin ja poikkesin viime viikolla. Uusi paikka on myös Sumeliuksenkadulla Tullintorin takana. Paikka mainosti itseään uudella tytöllä kilpailevalla sivustolla. Vastaanotossa oli lähes 50v norsunpuolikas. Odotin, että mainostettu nuori nainen tulee hieromaan. Ei - tämä norsunpuolikas murjoi minut lähes hengiltä, kunnes pyysin lopettamaan n minuutin käisttelyn jälkeen. Vaatteet päälle ja ulos nopeasti. Tuli lähinnä pahasti huijattu olo ja selkä vielä kipeämpi mitä se oli mennessä.

Tulin tehneeksi uusintakäynnin Kaskitiellä, oli henkilökunta vaihtunut. Tyyli oli enemmän hierontatyyppinen, ja oli ihan ok. Tyttökin ihan kivan näköinen. Mutta hanskat hieronnon aikana hieman veivät tunnelmaa. Näsilinnan kadulla poikkesin viime sunnuntaina. Olen käynyt muutamissa Itä-Suomen paikoissa ja nyt ekaa kertaa Mansessa hieronnassa ja täytyy sanoa, että tämä oli tympein kaikista. Hieroja imeskeli ja rouskutteli jotain hemmetin pastillia koko ajan ja 10min jälkeen pyydettiin kääntymään.

Muutenkin hyvin poissaoleva olemus. Noi tonnikalanhajuiset mestat kälättävinene thaimuijineen saa ihon inhottavasti kananlihalle pari poikkeusta toki on muttei tampereella. Mutta jatkakaa vaan noitten thaikkumestojen kiertelyä, ehkä se sieltä vielä löytyy: Oot sää aika fakiiri kyllä. Tunnet kaikki Tampereen thaihierojat. Samoin tiedät että rahaakin on vähän täällä. Ylentäisin sut fakiirista guruksi, mutta niin Thaipaikat oli ennen huomattavasti parempia kuin nyt eli 10 vuotta sitten.

Tuo eroottiinen hieronta viidellä kympillä on korvannut nämä thaikut täysin. Saa edullisemmin paremman palvelun. Tämä pastillin mässytys häiritsee myös minua pahasti - taitaa olla melko yleinen tapa.

Eräässä paikassa thaimummo teki ruokaa ja pyysi tyttärensä syömään kesken hieronnan. En ymmärrä kuka näissä viitsii enää käydä. Tsekkisihteerin saa paljon edullisemmin, jos panoa tai suikkaria haluaa. Pakko kompata Fakiiria ja Ray-Bangia siinä suhteessa, että taso on laskenut hurjasti. Nuoren, osaavan, hyvännäköisen ja oikean palvelu asenteen omaavan Thaihierojan löytäminen on aina vaan vaikeampaa.

Neljä- viisikymppiset pulleat mummot läpsivät selkää asenteella; naimaan se on kumminkin tullut. Suomijurrikalle riittää valitettavasti surkea Thaikku tai läski niksu. Onni on kun vain pillua saa. Urheiluhieronnalla voidaan ennaltaehkäistä vammojen syntyä.

Vamman jo ilmaannuttua voidaan kartoittaa vamman vakavuutta sekä paranemisvaihetta ja näiden pohjalta luoda paranemista edistävä hoitosuunnitelma. Raskaus muuttaa naisen kehoa monin tavoin ja altistaa tulevaa äitiä monille vaivoille. Raskaushieronnassa näitä vaivoja pyritään vähentämään keskittämällä hoito ongelmien aiheuttajiin, kuten esimerkiksi ryhtimuutoksiin, stressiin, tai turvotukseen. Kinesioteippauksella kehon toimintaan voidaan vaikuttaa monin eri tavoin, mutta perusajatuksena on aina parantaa yksilön toimintakykyä.

Teippauksella voidaan vähentää kipuja, lihaskireyksiä, turvotusta tai tukea tiettyä kehon osaa. Käyttöaiheita ovat esimerkiksi turvotus, tenniskyynärpää sekä selkäkivut. TENS-hoidossa kipualueelle tai sen läheisyyteen asetetaan elektrodeja, jotka vähentävät kipua ja turvotusta. Asetuksista riippuen kivunlievitys tapahtuu joko laitteen luoman kipuaistimuksen kanssa kilpailevan sähköisen ärsykkeen seurauksena tai kehossa lisääntyneiden kipua lievittävien hormonien myötä.

Tieteenkatu 14 A 3, Tampere Aukioloajat: Ma-La sopimuksen mukaan Ajanvaraus ja tiedustelut: Opiskelen tällä hetkellä fysioterapiaa joten vapaat ajat painottuvat ilta- ja viikonloppupuolelle.

Vapaita aikoja voi tiedustella joko puhelimitse tai sähköpostitse.

... Fha Sang Massage. 3 likes. Laadukasta thai-hierontaa Tampereen keskustassa. Meiltä saat aina hyvää ja iloista palvelua sekä kokemuksen kuin olisit. Thai-hieronta Boonyen. Boonyen Kolehmainen. Y-tunnus ; Näytä numero. Aaltosenkatu , Tampere. Näytä aukioloajat. Thai Hieronta Tampere. Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti aceinvestor.euä.

: Thai massage tampere a

VIIHDENUMEROT THAI MASSAGE HAPPY END Ihan mukavan tuntuinen täti, ei siinä mitään eikä todellakaan millään pahalla. Sain ihan hyvän hieronnan ja täti ehdottelit seksiäkin. Se meni näin, katsoin listalta että ainakin kuvassa hyvännäköinen sihteerikkö on mukana, en nyt muista nimeä, alkoi kai A: Odotin, että mainostettu nuori nainen tulee hieromaan. No niin, eilen pääsin sitten testaamaan Hämeenkadun paikan.
Juttuseuraa miehille pano videot Onko thaikkupaikoissa vain vinosilmiä vai myös itätyttöjä? Ei sillä etteikö niitä olisi hausta lukea, mutta tätä sivustoa lukevat muutkin kuin pillunkipeät turskat. Tietoa tampereen thai-hieronta paikoista? Hieroja kyllä näytti hyvältä,mutta siitä hyvästä ei kyllä moisia hintoja kannata maksaa. Ei muuta kun hierontamestaan satakunnankadulle, siellä ainakin osataan palvella vaikka hierojat ei kaikki mitään ruusuja olekkaan. Ongelmana vaan omalta kohdaltani on, että pitäisin tasokkaana sitä, että saisin hyvän hieronnan kauniilta naiselta ja anaalin valkaisu escorts päätteeksi vielä hyvän panon. Sinne jäi rahat, enkä saanut muuta kuin vitutuksen, thai massage tampere a.
Pillun kuvia strap on miehelle Kysymys on tosiaan outo, eiköhän Tampereellakin ole ihan oikean hierojakoulutuksen saaneita hierojia riittämiin, jos kyse olisi siitä. Raskausajanhieronta Raskaus muuttaa naisen kehoa monin tavoin ja altistaa tulevaa äitiä monille vaivoille. Suikkari olisi pistehierontaa lämpökäsittelyllä jne. Kaikki on sinusta kiinni Voisitteko ystävällisesti asiasta mitään tietämättömälle, mistä ko Pian löytää? Paukkuja ei haaskata joutavaan.
Thai massage tampere a Thaipaikat oli ennen huomattavasti parempia kuin nyt eli 10 vuotta sitten. Noilla hyvien hierontojen kerroilla hierojana on sattunut olemaan, ihan miellyttävä, mutta vanhempi eikä minun silmääni kovin kaunis hieroja. Joo ei muuta kun peitsi tanaan ja hyökkäykseen. Kyseinen paikka oli suljettu. Uusiakin on tullut muutamia, tai ainakin sellaisia mitä en ole ennen nähnyt. Päätin tätä pinnipaikkaa kokeilla, aikani pyörän kanssa toikkaroituani pitkin tamperetta, löysin ko paikan. Poistuessa kun istui pienessä ruuhkan poikasessa ja katseli Tamperetalosta purkautuvaa ihmismassaa ei todellakaan harmittanut kylmä ja huuruinen auto eikä ajomatka kotiin.

VIDEOT PORNO XHAMSTER

Valkea Lootus on vihreät arvot omaava hierontayritys, joka toimii Tampereen Hervannassa. Thaipaikat oli ennen huomattavasti parempia kuin nyt eli 10 vuotta sitten. Vaatii sen pienen neuvottelun, jotta hinta tulee kohdalleen, ei kannata koskaan maksaa ensin pyydettyä hintaa, voi tippua jopa puoleen siitä. Kannattaako käydä Aaltosenkadun tai Rongankadun paikoissa? Kaikki tytötkään eivät ole valmiit papereiden näyttämiseen tarkan iän selvittämiseksi. PARAS PORNO ILMAISET SEKSI KUVAT

Thai massage tampere a