anna vaimo antaa pillua

Onko nimittäin mitään turhauttavampaa kuin ihminen, joka on vain päättänyt, ettei halua, "kun ei huvita", eikä anna toiselle edes mahdollisuutta saada häntä haluamaan? Luoja paratkoon, mikset antaisi hänen edes yrittää? Haluttomia ja haluavia ihmisiä on maailmassa ristiin rastiin ja valitettavasti he eivät aina osaa hakeutua omiensa joukkoon.

Mitäpä jos miehesi kohtaa kaltaisensa jossain pitkän kuivan kauden jälkeen? Joissain tapauksissa se lyhytkin kuiva kausi riittää. Ja usko pois — jos et sinä anna miehellesi, joku toinen kyllä antaa.

Suvin toiveissa oli rauhallinen synnytys ammeessa, mutta ensiraskauden aikana vatsa vain kasvoi, kasvoi ja kasvoi. Nyt Suvi kertoo synnytystarinansa. Nämä asiat kannattaa tehdä ennen petipuuhia. Naiset haluaisivat enemmän seksiä — mitä tehdä, jos olet yksi heistä? Mikä on miehen mielestä parasta seksissä? Harrastin seksiä varattujen miesten kanssa — tästä syystä he pettävät kumppaneitaan. Halukas nainen saa miehen sortumaan tähän ääliömäiseen virheeseen.

Älä ota kesäkissaa, ota kesäkolli — säännöllisesti vaihtuva panokaveri tyydyttää hellesään himot. Näin löysin parisuhteeseeni uuden kipinän — seksivinkki, josta kannattaa ottaa hyöty irti kesällä. Naisten tyypillinen virhe voi karkottaa miehet yöelämässä — "luulin olevani haluttava ja seksikäs".

Tyttöystävä poisti tärkeän viestin ja tekaisi toisen tilalle — "todella sairasta". Poikaystävä koosti hauskan videon naisen selfieistä: Kun Javier ei päässytkään ystäviensä kanssa reissuun, päättivät ystävät korvata tämän niin hyvin kuin osasivat. Viime viikolla suomalaisnainen hämmästyi todenteolla saadessaan ruokaostoksista käteensä takuukuitin, joka ei suinkaan koskenut käyttötavaraa, vaan ulkofileen palaa.

Videolla lihanleikkaaja näyttää, kuinka porsas paloitellaan myyntikuntoon. Myyrmäen K-Citymarketissa ruokaostoksilla ollut Eija Sandén ei ollut uskoa silmiään saadessaan. Voiko kuukautisten aikana uida ilman tamponia? Kysymys herätti kiivasta keskustelua ja mielipiteitä keskustelupalstalla. Google aikoo lähiviikkoina julkaista korjauksen tietoturva-aukkoon, joka vaivaa Google Home -älykaiuttimia ja Chromecast -suoratoistolaitteita.

Aukko mahdollistaa verkkosivujen kerätä tarkkaa dataa käyttäjien sijainnista vertailemalla keskenään käyttäjien lähellä sijaitsevia langattomia verkkoja ja Googlen tarkkoja geopaikannuspalveluja.

Päästötestausten manipulointia koskeneet tutkimukset ovat edenneet siihen pisteeseen, että Audin toimitusjohtaja on pidätetty epäiltynä osallisuudesta. Pääkuvan video Päästökohu sai mielenosoittajan liikkeelle keväällä Saksassa viranomaiset ovat pidättäneet Audin nykyisen toimitusjohtajan Rupert Stadlerin osallisuudesta.

Poikkeuksellisen lämmin toukokuu on aikaistanut mansikoiden kypsymistä. Juhannusviikolle luvattu säiden viileneminen ei asiantuntijan mukaan ole uhkaamassa hyvin käynnistynyttä mansikkakautta.

Samsung on päivittänyt puhelimiensa Tekstiviestit-sovellusta. Päivitys tuo mukanaan kaivatun ominaisuuden, joka poistui aluksi Android 8. Samsungin Galaxy-puhelimilla voi jälleen kustomoida tekstiviestiääniä.

Asiasta kertoi muun muassa SamMobile. Normaalisti Galaxy-puhelimissa voi tietylle. Äiti uskoi vaativansa pojaltaan mahdottomia, mutta saikin tuta sosiaalisen median voiman. Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään! Miksi miehet ovat bessewissereitä? Hän tekee jotain, mistä en pidä, ja sitten kärttää reaktiotani.

Miksi naiset luottavat niin sokeasti omiin tunteisiinsa asiassa kuin asiassa? Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen! Voivatko mies ja nainen olla parhaita kavereita? Et voi vaikuttaa siihen, pettääkö miehesi sinua vai ei. Päätös on täysin hänen. Parisuhteen haluttoman osapuolen on turha syyllistää kumppania tämän haluista. Kun aurinko hivelee pintaa ja vaatteet vähenevät, alkaa myös seksikuvitus juosta.

Tämä palaute menee suoraan ohjelmien tuottajalle. Tämä palaute menee suoraan uutistoimitukselle. Tämä palaute menee suoraan nettivastaaville. Tämä palaute menee asiakaspalveluun, josta viesti ohjataan aiheesta vastaavalle taholle. Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Raaseporin tasoristeysturman esitutkinta valmistui — vammoja saaneet varusmiehet eivät vaadi kuljettajalle rangaistusta Helsingin hovioikeus päästää Jari Aarnion ja Keijo Vilhusen vapaaksi.

Sitten muutimme yhteen ja aloitin e-pillerit. Nyt on kulunut vuosi enkä halua seksiä enää ollenkaan. Tämä asia vihloo minua suunnattomasti. Rakastelen mieheni kanssa, koska rakastan häntä ja hänen onnellisuutensa on minulle tärkeää. Silti on hirveää, kun en halua ja ajan mittaan haluttomuus muuttuu yhä vaikeammaksi asiaksi.

Hirveintä tässä asiassa on se itseinho ja itseviha, mikä valtaa "kunnon kiltin tytön" mielen, kun hän tuntee seksin tarvetta vailla mahdollisuutta tyydyttää sitä ja lopulta onnellisesti rantauduttaan hyvään parisuhteeseen ja seksiä olisi tarjolla ja sitä suorastaan pitäisi harjoittaa, niin halut katoavat.

Minun tekee todella mieli kysyä, että miksi maailma on näin epäoikeudenmukainen? Miten ihanaa olisi, jos voisin rakastella mieheni kanssa tuntien intohimoa. Vaikka mitä yritän, niin parhaillaan tunnen suunnilleen pientä kiihkoa. En usko, että tässä on kyse keskustelusta tai vastaavasta. Hormonitoiminta on jotenkin muuttunut. Todellakin hormoonitoimintasi on muuttunut ja siitä saat "kiittää" e-pillereitä. Jotkut naiset reagoivat niihin kuvaamallasi tavalla. Kannattaisi käydä gynekologin kanssa juttelemassa merkin vaihdosta.

Tai ellei sekään auta, jostain muusta ehkäisystä. Tietenkin lapsen hankkiminen voisi myös jo tulla kysymykseen, jos olet ajatellut miehesi olevan "Se Oikea" ja lapsia on suunnitelmissa. Entä jos jättäsit pillerit ja käyttäsitte jotain muuta kuin hormonaalista ehkäisyä? Älä ainakaan odota esim telkkaa katsellen, että kun tuo emäntä tuosta saa nuo kotityöt tehtyä ja lapsen nukkumaan, niin sitten.. Kun olen uupunut, ei todella kiinnosta seksi! Ja se jankkaaminen ei ainakaan auta..

Jos syö käske lopettaa. Meillä ainakin pillerit vei halut. Ei ihan kokonaan, mutta sexi väheni tuntuvasti. Nykyään sextaillaan aina, kun kahdelta alle 3-vuotiaalta päästään. Ongemaa eiole ratkaistu missäänmaailmankolkassa joten jos vaimo ei oikeesti halua seksiä katsothan peiliin ja ajattelet myös käyttäytymistäsi eli sanojasi joilla viestität omaa kieltäsi vaimollesi Niin ja ethänvaan unohda sitä että olet mies etkämikään nynnerö joka tansii niinkun akkahaluaa sano kaikki niinkuin oikeesti on oikein eiköhän lapsetkin osaa sanoa kumpi on oikeessa nykyisin nuoret ovat fiksuja ja osaavat ottaa huomioon jopa vanhempiakin.

Vierasta on mukava panna. Sama tilanne, vaimo ei anna kuin kertaa kuukaudessa. Sama homma on jatkunut jo monta vuotta.

Nyt riittää, menen vieraisiin ja jatkuvasti. Paskanpuhuminen kotitöistä, siivoamisesta ja lapsien hoitamisesta saa riittää, teen niitä kaikkea. Tulotkin on vielä kohdillaan. Fakta on vain se, että naiset ei parisuhteessa halua omaa miestään.

Mutta ketäpä ne pettäjät naivat, naimisissa olevia naisia. Mutta ehkä nämä uudemmat viestit hyödyttävät muita samassa tilanteessa olevia. Sinänsä eriävät näkemykset viestiketjun kirjoituksissa sisältävät kaikki mielestäni osatotuuden. Joitakin suhteita ei voi pelastaa, jännite on kuollut eikä osapuolet ole valmiita näkemään vaivaa sen henkiin herättämiseen. Ehkä seksuaalista jännitettä ei koskaan ollutkaan, alkuhuumassa katsottiin muita asioita kuin seksuaalista yhteensopivuutta.

Joskus seksihalujen katoaminen johtuu todellakin väsymyksestä, tuolloin neuvot osallistua kotitöihin ja lastenhoitoon toimivat hyvin. Nainen saa levätä ja levänneenä taas jaksaa E-pillerit vie tunnetusti haluja, kyllä. Samoin muutkin hormonaalisia muutoksia aiheuttavat tilat imetys, raskaus voi sen tehdä. Joskus haluttomuus on sitä ettei saatu seksi tyydytä. Miksi haluta sellaista joka ei tunnu oikeastaan miltään, tai ärsyttää. Tässä miehen pitäisi kuulla ja huomioida naisen tarpeita mutta myös tietenkin naisen pitäisi näitä tarpeita tuoda esiin.

Jos nainen on antanut ymmärtää, että muutaman minuutin tehojyystö on ok, voipi olla vaikea miehen sisäistää että oikeasti tarvittaisiin jotain muuta. Olen parisuhteessa oleva nainen. Olen ollut aiemmin lopulta seksittömässäkin suhteessa ja varmasti olin jonkun mielestä v Ex-avomies yritti olla ymmärtäväinen ja antaa kaikenlaista läheisyyttä, mutta jokin puuttui. Oli varmaan puuttunut jo alusta saakka.

Teknisesti mies oli taitamaton enkä "kehdannut" neuvoa, tuntui että tuollaiset asiat "pitäisi tajuta luonnostaan". Juu, en ollut tässä kovin reilu tai ymmärtäväinen. En saanut koskaan orgasmia millään tavoin vaikka yhdessä oltiin pitkään. Lopulta suostuin seksiin vain miehen pitämiseksi tyytyväisenä ja inhosin itseäni. Seksi ällötti ja lopulta koko mies ällötti.

Ero tuli muistakin syistä, mutta tämä oli yksi syy. Nykyisessä suhteessa tilanne eteni aluksi entiseen malliin, ujostelin tuoda esiin toiveitani ja vedin pornoelokuvista opittua naisroolia. Esitin tyytyväistä kun mies laukesi, oli oma olotila mikä hyvänsä. Nykyinen mieheni kuitenkin näki shown läpi, hän halusi minunkin olevan tyydytetty ja seksin aikana todella välittyi se tunne etten ollut vain "käytössä" tai että hän kokisi jotenkin ikävänä velvollisuutena tyydyttää minut.

Ja en todella tarkoita että miehen pitäisi jotenkin nähdä aina paljon vaivaa minun vuoksi! Näin on nykyisessä suhteessa ja se on ok. Niin että tässä oman haluttomuuteni taustaa, jos se jotakuta hyödyttää. Ainakin itse olen oivaltanut että olemalla itse aktiivinen ja todella "läsnä" seksissä saa parempaa seksiä ja se pitää halujakin yllä.

Joo jos entisissä suhteissa on aina tullut ja nykyisessä suhteessa ei vaimoa enään haluta onko vika vaimossa vai itsessä. Kyllä moni nainen haluisi näin komean miehen kaatavan sänkyyn ja panevan kunnolla mutta varattu mies ei voi näin tehdä, tiedän tunteen kun panettaa ja et voi kun salaa vetää käteen vaimolta salaa katsoen pornoa tietokoneelta tai dvd: Ongelmana on kuitenkin ettei se tunnu samalta ja suhteesta puuttuu jokin oleelline osa parittelu.

Parisuhteessa parittelu ei ole välttämätöntä mutta toiset harrastaa sitä enemmän toiset ei välttämättä lainkaan. Suomalainen miehen aina syö ulkona kun ne lähtevät työmatkaan!! Hauskaa ja täynnä energia!!! Vaimo aina tyhmä usko että mies on luotettava Mie olen saanut velvollisuus pi Itse pihtasin siksi, että mies ei enää kiinnostanut.

Mies kävi töissä, söi, makasi sohvalla, nukkui ja kinusi seksiä. Itse kävin töissä, laitoin ruokaa, siivosin, pesin pyykkiä, silitin omat ja miehenkin vaatteet. Mies lihoi silmissä, ei pitänyt itsestään huolta millään lailla. Minä lenkkeilin, kävin salilla, meikkasin ja huolehdin itsestäni. Mies kuvotti minua ja pelkkä ajatus seksistä tuon sian kanssa oksetti. Ero tuli puolen vuoden sisään. Huolehdi siis, että osallistut kotitöihin ja lasten hoitoon ilman erityistä pyyntöä. Huomioi vaimoasi, hellittele ja kehu häntä.

Tee kuitenkin myös "miehekkäitä" asioita kotona, kanna raskaat kauppakassit, korjaa koneita tms. Näytä naisellesi, että sinä olet uros ja hän naaras On oikeasti kiihottavaa katsoa kun miehet puuhailee "miesten" juttuja, se korostaa naisenkin naiseutta kun ei tarvitse olla suhteessa se "äijä" ; Ehkä vaimosi ei pidä itseään enää seksikkäänä?

Ehkä hän pitää itseään vain äitinä, ei enää vaimona ja seksuaalisena naisena? Haluja on vaikea herätellä jos ajattelee olevansa vain lasten äiti, silloin omat halut ovat viimeisenä mielessä. Mutta älä painosta äläkä varsinkaan ruikuta ja kerjää seksiä. Puhukaa asioista asiallisesti ja avoimesti. Kun kerran suhde muuten toimii ja rakkautta riittää, uskon kaiken järjestyvän.

Kyllä kannattaa heittää tommoset akat pellolle. Ota nuorempi muija ittelles. Naiset lopettaa antamisen kun ne tulee liian vanhoiksi. Seppo ei tajuu Hyvän miehen kanssa naiselle käy kyllä aivan päinvastoin. Vauhti paranee iän myötä ja mies voi vain olla ja nauttia hyvästä kyydista.

Mä ainakin teen lapset sellaisen miehen kanssa jonka kanssa tahdon harrastaa seksiä vielä lasten teon jälkeenkin.. Mulle seksi on melko iso osa parisuhdetta.. Sen pitää toimia muuten ei suhteesta tule mitään.. Tietenkin jos mies tosiaan lasten hankinnan jälkeen rupee vaan vetelehtimään, ei auta lasten tai kotitöiden kanssa niin se siitä seksistä sitten ja suhteesta..

Itse haaveilen suhteesta jossa on intohimoa esim. Mies vaikka imuroisi ja mä tiskaisin niin sitten kesken kotitöiden mies tulisi mun taakse ja ottaisi mut takaa päin.. Ei kannata hankkia niitä lapsia. Suurin syy seksin loppumiseen näyttää olevan ne lapset. Onneksi niitä ei ole,eikä tule. Koskaan ei ole tarvinnut kinuta seksiä puolisolta,sitä saa päivittäin: D tai 2v sen jäläkee ku on tavannu on palio kiinnostavampi ku 5 vuojen jäläkeen.

Kuinka kauan kesti, että tulokset strategiastasi näkyivät? Ja monesti viikossa innostui hommiin? Itsellä ei riitä itsekuri olla kinuamatta, jos ei vaimoa tajua tullaa kiimaseksi Kyllä miehenkin kuuluu antaa. Jos vain vaimo antaa, ei siitä mitään tule. On kahdenlaisia naisia pihtareita ja aktiivisia kokemusta on. Mitkään temput eikä hyvät työt auta, ainoastaan auttaa kun vaihtaa naista sellaiseen joka antaa aina kitisemättä niikun mie tein. Teepä niin että maksat vain sen tarpeellisen ja kaikki muut rahat omaan käyttöön ja kun vaimosi syytä kysyy niin ei huvita kun sinuakaan sei seksi huvita ja niine edelleen.

Etsi itsellesi vakipano niin homma helpottaa ja niin edelleen. Ja vaimo ottaa eron ja vie lapset ja niine edelleen. Sinä lämmittelet saarioisten maksalaatikkoa pikkuyksiössä ja niine edelleen. Nainen ei ole kone Mietihän mies sitä omaa toimintaasi, miten kohtelet puolisoasi, kuunteletko häntä.

Miten vietät päiväsi, mitä kerrot puolisollesi. Mitä harrastat, pitääkö vaimosi menositasi, oletko koskaan edes jutellut asioista, vai oletatko että sinä mies saat tehdä ihan mitä lystää ja toinen saa tyytä kaikkeen mitä teet. Nainen ei pihtaa koskaan, pankaa se ääliöt kaaliinne, eikä nainen ole kuin kone, että se on aina valmiina seksiin.

Nainen tarvitsee tunteet mukaan, ja ne eivät kiireen keskellä herää, joten tarvitaan jakaa myös sitä kiirettä, jotta ne tunteet löytyvät. EI SIIHENA Mitään tunnetta vaadita vaan asenne että puolisoiden on tyydytettävä toisen seksuaaliset tarpeet ja siihen rittää kertaa viikossa seksiä jossain muodossa. Ihan sama asia että vaimo on kotona hoitamassa yhteistä lasta niin mies ei anna vaimolle rahaa kun ei huvita että silleen. Kun mies elättää perheen niin vaimo kuittaa asian seksillä niin helppoa se on.

Tuota, että mies maksaa naiselle seksistä, kutsutaan myös prostituutioksi. Meillä oli juuri näin! Vaimo ei halunnut seksiä, eikä liioin muutenkaan tyydyttää minua.

Milloin oli syynä mitäkin, mutta useimmiten kuulemma ei vain jaksa kun on niin paljon kaikkia juttuja. Minä sitten perheen työssäkäyvänä puolitin vaimon tilille menevän kuukausittaisen rahan. Kun vaimo kysyi että miksi, niin sanoin että "en jaksanut laittaa enempää, kun on niin paljon näitä kaikkia juttuja itselläni ostettavana".

Mitä ihmeen juttuja, kysyi vaimo ihmeissään. Vai onko sulla muita ehdotuksia? Tästä tietenkin alkuun kova riita, mutta sopuun ja yhteisymmärrykseen päästiin. Ja omalla rahallani teen mitä haluan, vaikka ostaisin seksiä.

Ettekö tiedä että avioliitto on prostituution inhimillisin muoto eli kun toinen puolisoista menee varakkaan henkilön kanssa naimisiin ja on ihan tyhjätasku niin sitten aikaanan kun ero tulee niin köyhenpi kullä rahastaa erossa niin paljon kun pystyy jos ei ole avioehtoa tehtynä. Se on kyllä avioliitto. Tosin rahalle saa niukasti vastinetta.. Mitens silloin, kun nainen on avioliitossa se varakkaampi osapuoli. Maksaako hän silloin gigoloaviomiehelleen seksistä?

Vaimoni haluaa seksiä aina sen jälkeen kun olen leikkinyt lasten kanssa, hoitanut vauvaa että pääsee jumppaan ja muuta sellaista joten ehkä kannattaa kokeilla sitä? Kuulemma tosi seksikästä kun näkee että on hyvä isä. En tajua itse tätä mutta en tajua aina muutenkaan naisia.

Jos nainen ei halua seksiä, se tarkoittaa vain ja ainoastaan sitä, että häntä se asia ei sillä hetkellä kiinnosta.

Jos mies haluaa naisen kiinnostuvan seksistä, on miehen vastuulla järjestää asiat niin, että nainen siitä kiinnostuu. Aivan samoin, kuin jos joku haluaa kenen tahansa miehen tai naisen kiinnostuvan jostain sellaisesta asiasta mistä tahansa asiasta mikä ei häntä alunperin olisi voinut vähempää kiinnostaa.

Tässä tapauksessa on kyse seksin idean myymisestä. Olet seksin kauppaaja ja sinun tulee saada asiakkaasi halukkaaksi sijoittamaan myymääsi tuotteeseen. Toisinsanoen myyt sille naisellesi idean siitä, mitä kaikkia hyviä asioita seksiin sijoittamisesta voi hänelle seurata.

Jos kauppaa ei synny, et ole osannnut vetää oikeista naruista tai edellinen kauppa on mennyt niin pahasti pieleen että olet menettänyt asiakkaasi luottamuksen ja hän ei halua enää sijoittaa pettymyksen pelossa uudestaan. Muista, että kaupanteossa on kyse aina tietynlaisesta vaihtokaupasta. Sinä annat x-määrän jotain, jota vastaan saat x-määrän jotain.

Jos vastapuoli ei antamistaan resursseista huolimatta saa tarvitsemaansa asiaa x, ei hän kovin pitkään omia resurssejaan sinulle ilmaiseksi tyrkytä.

Mies72 kirjoitti täyttä asiaa. Hän on onnistunut tyydyttämään asiakkaansa tarpeet. Ja palkkiokseen saa juuri sitä valuuttaa mitä haluaa. Ja ei tarvitse kaikkien naisten nyt repiä verkkareitaan siellä ja vastailla, että "minä en ole mikään kauppatavara". Joo joo, mutta löytyykö parempia näkökulmia? Minulla tämä ainakin toimii ja olen sitäpaitsi itsekin nainen. Siinä on jo aikamoinen perhehelvetti irti, jos oma vaimo suostuu seksiin vain vastapalveluksesta. Eli maksaa seksillä lastenhoidosta, isänäolemisesta tai mistä hyvänsä.

Kyllä seksi on kahden ihmisen kauppa, jota molempien on yksinkertaisesti pakko haluta vain seksin itsensä takia. Jos minusta tulee ikinä noin vanha, että seksi muuttuu parisuhteessa vaihtotavaraksi ja kauppatuotteeksi, niin ostan sitä sitten rehellisesti rahalla.

Pelkästään nuorilta hoikilta parikymppisiltä tytöiltä, enkä ikinä osta kahta kertaa samaa makua Itselläni oli sama ongelma kunnes aloin täyttämään tarpeeni muualla, nyt paneskelen muutamaa vakio suutturaa ja jopa yhtä vaimon kaveria. Listalla on myös yksi vaimon serkku joka käy sillointällöin "yökylässä".

Siskoja en ole vielä päässyt panemaan mutta eiköhän nekin tässä ajan kanssa saa korkattua. Suosittelen unohtamaan koko pihtaamisen, ite saan vaimolta noin kuukauden kahden välein enkä enään edes ajattele asiaa, kyllä "ulkopuoliset" hoitaa nuo tarpeet mihin vaimosta ei ole.

Missäs se sun vaimosi asioi seksin hankinnassa? Meillä menee niin, että töitten jälkeen tekis mieli molemmilla, mutta muksu on hereillä. Sitten, kun muksu nukahtaa on vaimo niin väsynyt, ettei huvita. Jos vaimoa ei huvita, niin en myöskään minä ole oikeutettu seksiin. Itse voisin hoidella hänet vähän väsyneempänä, vaikken itse saisi tyydytystä. Aamuisin on kiirettä tai muksu on tullut yöllä meidän väliin. Näin sitä voi mennä kuukausikin ilman seksiä.

Tämä taas aiheuttaa, että ollaan molemmat kireitä ym. Ainoa vaihtoehto olisi palkata hoitaja ja lähtee hotellille muutamaks päiväks, mutta eihän tuollaiseen varaa kuin ehkä kerran vuodessa.

Sitten, kun muksu lähtee kotoa, niin ei sitä 50v välttämättä enää vehkeet pelaakkaan, kun ovat käyttämättä olleet pitkään. Tätä tämä elämä sitten on. Kun lapsi on alle v niin ei kun lasten video pyörimön tv niin saa minuuttia aikaa harrataa seksiä niin hyvä tulee kun lapsi tv kattelee. Kun itsellä lapsi on pieni niin kyllä me naiseni kanssa kerittiin ihan normaalisti seksiä harratamaan kertaa viikossa mutta vaatii mielikuvitusta ja viikonloppuna lapsen päiväuniaiakana on hyvä aika seksin haratamiseen.

Hoida sinä lasta töiden jälkeen parituntia ja vaimosi pääsee huilaamaan ja ottaa pikku torkut niin illalla sitten jaksaa. Aloittajalle, hommaa nuori ja tulinen rakastaja: Kun teettte lapsia niin yhteisen jan saa unohtaa. Nainen ei anna täälläkään. Ei tästä aina voi syyllistää miestä ettei ota naista huomioon. Itse en esim juo kuin pari kertaa vuodessa, siivoan, teen ruokaa, annan läheisyyttä muulloinkin kuin haluan sexiä.

Tämän vuoden puolella sitäkin on ollut kerran. Olemme olleet yhdessä 7 vuotta ja sexi kyllä luisti ennen yhteistä lasta erinomaisesti. Yhteisen lapsen saamisen jälkeen naiseni on muuttunut täysin. Nalkuttaa ja valittaa olemattomista asioista ja jos niitäkään ei ole niin keksitään jostain lisää.

Esim puolisoni ehotti että voisi hoidella minut käsin ja minä ehdotin että voisi ottaa suihin johon hän sanoi että ei ole koskaan tykännyt siittä. Kuitenkin ennen hän itse tuli ehdottamaan sitä.

Oisi pitänyt uskoa kokeneita kavereita jotka sanoivat että nainen näyttää todellisen luonteensa sitten vasta kun on menty naimisiin tai saatu yhteinen lapsi. Jos ei olisi yhteistä lasta niin eroisin välittömästi. Nyt olen päättänyt että käyn vieraissa aina kun voin ja muutenkin rupean elämään vain itseäni ja lastani ajatellen. Jatkan tätä niin kauan että lapseni on tarpeeksi vanha ja eroan. Jos oma nainen ei anna kun kerran vuodessa niin pakkohan tässä on ruveta kehittelemään jotain muuta.

Entä jos se onkin mies joka ei anna? Muuten kelpo mies,rakastaa ja on muuten virheetön,mutta pihtaa. En jaksa enää vietellä tai panostaa,katon mielummin pornoa ja runkkaan.

Ja ei,en ole ruma tai lihava. En aio pettää,koska olen uskollinen. En ruinaa enää 6. Jospa avaajan vaimo on niinkuin minä: Tästä seuraa se, että olen oppinut olemaan ilman ja mitä kauemmin aikaa kuluu huomaan, että hyvinhän sitä pärjää ilmankin Täsä viime aikoina olen kuullut aika monen naisen sanovan, että puuttuu leheisyys, kun alkaa puuttumaan, silloin ei sekikään suju.

Nainen tarvitsee mihen, joka keskustelee kaikenlaisista asioista, joka pyytää mukaansa mahdollismman usein vaimonsa. Miehen joka ei ole kiinni kavereissan eikä vanhemmisssaan vaan hänelle aivan ykkösenä elämässä on oma perhe, puoliso lapset ja yhdessä suunnitellaan asioita ja kumpikin joustaa tarvittaessa. Raha-asiat pitää hoitaa niin, että toinen ei yksin yritä selvitä niiden kanssa, osataan myös säästää.

Kun perhe merkitsee niin paljon, että jokainen muu asia on vasta sen jälkeen varmasti vaimokin sen näkee ja seksikin alkaa sujua. Mutta ei varmasti ihan ykskaks tuosta lähde käyntiin jollkain pienellä myönnytyksellä, tarvitaan aikaa ja nayttöjä, että se perhe todella merkitsee.

Ei enää kaverisaunailtoja, ei biletystä eikä mitään menoja ilman yhteistä päätöstä. Silloin kun ollaan tuossa tilassa, jotta seksi ei maistu, on jo niin samantekevää missä olet, että voit alkaa odotella pian salasuhdetta toisella, jonka avulla laitta eron vireille. Äläkä ihmettele, vaan mieti missä luurasit sen ajan minkä olit poissa kotoasi ja menetit perheesi. Mies, tässä sinulle TOP 10 vinkit minkä avulla irtoaa: Täälläkin nainen jolta mies saa aina ja ilman mitään temppuja, satun vaan rakastamaan seksiä, paljon ja monessa muodossa: On se vaan herrat niin että niitä akkojen älyttömiä juttuja on parempi kuunnella ihan tosissaan ja ja olla aina samaa mieltä niin lättyä saa kohtuullisen hyvin.

Sama koskee niiden vähintään kyseenalaisten tarpeiden täyttämistä. Ne ny vaan on siinä mielessä "huoria" kaikki Kaikki pillut tuntuu samalta, usko pois. Miehen elämä yhtä etsimistä.. Pettynyt nro Joo meillä sitä on jatkunut jo 15 v mutta nykyisin olen jo antanut periksi mikään puhe ei auta , mikään uhkailua ei auta kuin hetkeksi Lapset jo isoja mutta aina rouva keksii syitä että täytys odottaa että joku valmistuu jostain koulusta Oli niin pitkä palsta etten nyt kaikkia jaksanut lukea, joten tämäkin varmaan on jo kirjoitettu.

Miehen kanssa ollaan 7 vuotta oltu yhdessä ja aina ennen seksi luisti hienosti kuin mikä monta kertaa viikossa ja jopa päivittäin. Söin tuolloin e-pillereinä yhdistelmiä. Kun migreenini takia lääkäri ei enää suostunut kyseisiä pillereitä määräämään, jouduin vaihtaan minipillereihin.

No siitä se sit alko kuule. Halut hävis kuukauden pillereiden syönnin jälkeen, mutta silti harrastimme seksiä. Mulla meni pillereiden marraskuussa hermo ja heivasin paskat roskiin ja sanoin että noita en enää syä, vaikka mikä olis. Halut palasi normaaliksi ja saatiin alulle sitten lapsikin helmikuussa Raskausaikana harrastettiin seksiä normaalisti ihan laskettuun aikaan asti.

Synnytyksestä nyt 2 kk eikä olla vielä kokeiltu kun lääkäri ei antanut lupaa, sillä menin sitten pahasti repeämään. Olen tietenkin tyydyttänyt mieheni muulla tavoin ; Näin tässä taas mietin ehkäisy asiaa ja samoihin minipillereihin en palaa, joten täytyy varmaan vaihtaa gyneä ja kusettaa, ettei ole mm.

Eli naisten hormonaalisilla ehkäisymenetelmillä on seksi elämään tuhoisia vaikutuksia. Runkkaa öisin niin että sänky tärisee!

... Näin löysin parisuhteeseeni uuden kipinän — seksivinkki, josta kannattaa ottaa hyöty irti kesällä. Sama tilanne, vaimo ei anna kuin kertaa kuukaudessa. Rakastelen mieheni kanssa, koska rakastan häntä ja hänen onnellisuutensa on minulle tärkeää. Älä ota kesäkissaa, ota kesäkolli — säännöllisesti vaihtuva panokaveri tyydyttää hellesään himot Kun aurinko hivelee pintaa ja vaatteet vähenevät, alkaa myös seksikuvitus juosta. Tottakai lapset pitää huolehtia, mutta hoitakaa ne ukkonne ensin, niin huomaatte, että sitä äijää rupeaa monikin asia kotona kiinnostamaan. Ei muuten, mutta usko vain, että parisuhteessa tunteet ja seksi kulkevat käsi kädessä.

Anna vaimo antaa pillua

lokakuu Miehen teoria siitä miksi vaimo ei anna . nainen kokee velvollisuudekseen tyydyttää miehen tarpeet eli naisen sanojen mukaan "annan pillua". Joskus sekin toki riittää, mutta toinen tahtoo rakastella ja toinen vain "antaa". Minun mieheni on antanut vieraan panna minua, pani itse myös, eli oltiin kolmisin. . Kiihottavaa ensin katsella ja sitten naida vaimoa pilluun yhdessä. Tuntuu. Muuten hän voi tuntea olonsa vaivautuneeksi ja antaa sääliseksiä. Ja se jos mikä . se on ollut jo pari vuotta. Pari kertaa vuodessa voi saada pillua. Asetu vaimosi asemaan, kuuntele, anna yhteistä aikaa, hanki yhteinen mukava tekeminen.

: Anna vaimo antaa pillua

SEKSIHIERONTAA PORNOVIDEOT ILMAISET Seksi chat sex kauppa
Anna vaimo antaa pillua Gay chat suomi seksiliike
Anna vaimo antaa pillua En voinut olla osallistumatta tähän keskusteluun, vaikka harvoin kirjoittelen tänne mitään. Tilanne on se, että nykymiehissä on liikaa nössöjä jotka on antanut tilanteen luisua tämmöiseksi feministipropagandaksi. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Näin löysin parisuhteeseeni uuden kipinän — seksivinkki, josta kannattaa ottaa hyöty irti kesällä. Kysy naisilta Miksi naiset palelevat aina?

FINNKINO TURKU SEURAA TAMPEREELTA

Hierontaa naisille vaimoa naidaan