paksu kyrpä www seksi fi

Sillä sain vakuuttuneeksi yhdynnän onnistumisesta, ja orgasmini saamisesta. Lantionpohjalihaksia myös olen harjoittanut mieheni tapaamisesta asti käyttäen säännöllisesti geishakuulia. Kyllä siihen tottuu… Meillä kesti hankaluuksia alussa noin puoli vuotta ennen kuin yhdyntä onnistui! Ja sekin oli gynen antamalla puuduteaineella: Haluaisin niin kokeilla ratsastusta mutta kun se sattuu niin.. Mutta hyvin pian alkoi sujua hyvin, kiitos mieheni hellyyden ja kärsivällisyyden.

Lisäksi apteekista saatava gynen suosittelema Ceridal-voide hajuton ja mauton öljyinen voide on ollut erinomainen apu. Vehje on suht kookas ja vieläpä alas päin hieman käyrä. Alkuun sattui joka kerta ja meinasi iskeä paniikki että tuleeko tästä mitään. Mutta nyt en vaihtais tuota mihinkään, seksi tuntuu paremmalle kuin koskaan ennen. Eli kyllä siihen tottuu, eikä siihen varmaan mennyt kuin ehkä kuukausi jos sitäkään.

Ei se reikä niin pieni ole kuin haluat luulla. Miehelläni on myös paksu ja siihen on tottunut. Naisen kiihottuminen on tällöin tärkeää ja suosittelen myös liukuvoidetta tuomaan mukavuutta.

Oman orgasmin tuoman rentouden jälkeen ja lähellä loppuhuipennusta sisäänmeno tuntuu ihanalta. B-rapun käyttö tuntuu kuiteski kivuliaammalta ja vaatii ainakin minulta vielä harjoittelua. Kerran oli niin kiihittunut ja rento, että sekin tuntui hyvältä. Se antoi uskoa, että sekin vois jatkossa onnistua. Mies tykkäis useemmin, mut itse kaipaan ihan A-rappuun sen yleensä saan.

Erlaiset lelut on myös kivoja. Jottei iso kalu pelota, määrää sinä sisäänmenon aika. Myös suuseksi on haasteellisempaa, kun suu väsyy nopeaan. Olkaa helvetin tyytyväisiä siihen! Kostun normaalisti, välillä reilustikin lätinään asti , mutta liukkaria käytetään silti. Miehen mukaan se on lähes välttämätöntä, koska muuten hänen penis puristuu liikaa ja kitka menee epämiellyttävän puolelle, kosteudesta huolimatta: Olisi siis kiva kuulla varsinkin miesten mielipiteitä siitä, miksi tykkäätte liukkarista, miksi haluatte käyttää sitä, vaikka nainen olisi liukas jo itsekin?

Mulla on mielihalu "panna" vaimoni pikkusiskoa. Miten lähestyisin hantä tai ilmaisisin hänelle haluaako hän mua. Tisut jo hyväilty puristeltu eräässä illanvietossa.

Vaimoni on 66v, minä 60v, vaimon pikkusisko 57v. Olin humalassa ja en ymmärtänyt mistään mitään ;-. Kaikki kävi todella nopeasti, nyt kaduttaa ;-.

En kestä tätä häpeää, kun se oli isäni kaveri ;-. Kertokaa- please, mitä te tekisitte? Onneksi voi olla kesän eri paikkakunnalla. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko.

Sattui kohdalle kiva mies, joka on erittäin hyvin varusteltu, etenkin paksuudeltaan Mä, joka pidän itseäni hyvänä suihinottajana, olen kuitenkin nyt hiukan hoomoilasena. Niin isoa on oikeasti vaikea ottaa suuhun, ei mene kovinkaan syvälle - eikä se edes oo kiinni mistään oksennusrefleksistä, kun sitä ei vaan saa edes syvälle suuhun, kun se on niin paksu!

D Yhdynnän kanssakin on hiukan ongelmia, kun itse olen ainakin miehen mukaan tiukahkoa sorttia, ja kuitenkin suhde alkuvaiheessa, joten kortsuilla pelataan ja nehän ei asiaa helpota P Olisko jollain vinkkejä? Mies tykkää liukkarista Olen ensimmäistä kertaa parisuhteessa, jossa mies haluaa käyttää liukkaria ja sitä käytetään joka kerta, kun seksiäkin on. Vaimon pikkusisko Mulla on mielihalu "panna" vaimoni pikkusiskoa.

Jos kokeilisit korvan taakse? Kyllä tää on ihan todellinen ongelma. Ja kyllä, tässä asiassa olen aika märkäkorva, en ole todellakaan ennen tuollaisen omaa rannettani paksumman peniksen kanssa touhunnut! Mutta olisko joku muu? Sori,taidatte olla aika nuoria,ei pahalla. On kokeiltu liukastettuja kortsuja. Tosin ongelmana on sekin, että mies jännittää herkästi ja pelkää satuttavansa mua, ja kun ei heti ekalla yrityksellä onnistu saamaan penistä sisään, niin ilmeisesti hiukan hermostuu ja sit ei enää seisokaan täysillä.

P Parikymppisiä ollaan, molemmilla kyllä pitempiäkin suhteita takana ja seksistä varmasti kokemusta, mäkin sentään kolmisen vuotta olen harrastanut seksiä sellaisen senttisen tapauksen kanssa, mutta kun ei se ollut ollenkaan noin paksu!

Ja miehen mukaan mun paikat taas on tavallista kireemmät

...

WEB KAMERAT SUOMI SEKSITRE

Paksu kyrpä www seksi fi

Paksu kyrpä www seksi fi Iso kyrpä syvälle suuhuun ja vittuun. Mutta hyvin pian alkoi sujua hyvin, kiitos mieheni hellyyden ja kärsivällisyyden. Eli kyllä siihen tottuu, eikä siihen varmaan mennyt kuin ehkä kuukausi jos sitäkään. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Ota asiat puheeksi lisänautintona kummallekin. Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Iso kyrpä syvälle perseeseen. Vanhempien käytöksestä tuli ongelma suositussa junioriturnauksessa — näin räyhäävät aikuiset saatiin kuriin. RFSU on kondomeja ja muita tuotteita, seksuaalikasvatusta, mielipiteisiin vaikuttamista, seksuaalipolitiikkaa, klinikoita, koulutiedottajia ja paljon muuta. Olen seurustellut puolisen vuotta miehen kanssa, joka on kaikin tavoin unelmieni mies, jonka kanssa haluaisin elää loppuelämäni. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Iso musta kyrpä syvälle kurkkuun.