isoa kullia eläinporno

Levitimme suuren viltin hiekalle, kaivoimme rantakassista esiin aurinkorasvat ja öljyt. Heitin shortsit myttyyn pyyhkeen reunalle ja autoin rakkaani biksujen yläosat pois, raskaat d-kupin rinnat heilahtivat esiin.

Tunsin kihelmöintiä alavatsassa, pientä jähmettymistä ehkä havaittavissa haaroissa, työkalut ovat kuitenkin sen verran pientä kokoluokkaa, että pieni jäykistyminen ei haittaa, itse asiassa ihan hyvä vain, tuumin. Rakkaani asettui makuulleen viltille, aloin levittämään aurinkoöljyä selällä, käteni vaeltelivat pitkin selkää seuraavaksi pepulla ja sitten jo kohti takareisiä ja pohkeita.

Nousin takaisin ylöspäin ja jäin pyörimään pepulle, stringibiksujen leopardikuvio upposi kauniisti tuon täyteläisenpyöreän pyllyn uumeniin. Jatkoin pyllyn hieromista entistä intensiivisemmin, annoin sormieni vaellella pakaroilla hivuttaen niitä lähemmäs ja lähemmäs pyllynreikää. Juuri kun saavutin kohteen, Anitan käsi puuttui peliin. Itse olisin kovasti kiinnostunut tuosta toisesta reiästä, mutta sinne minulle ei koskaan ollut näiden viiden vuoden aikana suotu lupaa — sääli.

Lopetin öljyn levittämisen ja aloin seuraavaksi rasvaamaan itsenäni. Samalla tiirailin ympäröivää rantaa. Lähelle meitä oli asettunut todennäköisesti paikallinen, ehkä noin 30 vuotias, atleetti. Vaikken itsekään ollut huonossa kunnossa, mutta kyllä tämä herra oli viettänyt selkeästi enemmän aikaa salilla kuin avokonttorissa.

Kahvinruskea iho, tummat lyhyet hiukset ja sikspäkki kuin suoraan naistenlehden kannesta. Mies levitteli pyyhettään ja sujautti repaleiset farkkushortsit pois ja aivan kuten arvasin, shortseista paljastui levossakin huomattavan iso kalu. Muuten paljaaksi ajeltu adonis oli jättänyt pienen, ehkä postimerkin kokoisen, tupsun karvoitusta tuon nahkasapelin tyveen. Mietin, olikohan mies ollenkaan naisiin päin. Harvoin näkee, että miehellä on jopa säärikarvat ajeltu pois.

Raskaana heiluvat pallit olivat likipitäen pesäpallon kokoiset, kullin vartta pitkin kulkevat suonet pikkurillin vahvuisia. Jopa näin heteromiehestä näky oli sanalla sanoen upea. Rakkaani kääntyi selälleen, nosti aurinkolasit otsalleen ja jäi nojailemaan kyynärpäitään vasten, hän katsahti tuota miestä, sitten minua ja lopuksi vielä minun haarojani jossa ehkä erektiossa maksimissaan 15cm ja tällein levossa maksimissaan 4cm tappi lepäsi.

Ennen kuin rakas ehti mitään sanoa, totesin herran omaavan melkoisen varustuksen. Eikä tuota kielletty, miksi kieltämään, tiesin oman kokoni ja tuo espanjalaisherrasmies taisteli aivan toisessa kokoluokassa. Rakkaani katseli ympärilleen ja mietti puoliääneen voisiko hän ottaa alaosansakin pois vai olisiko se liikaa nudistirannallekin.

Sanoin että miksi olisi, rannalle oli jo alkanut kerääntymään enemmän ja enemmän väkeä ja moni nainen tuntui nauttivan auringosta täysin alasti. Anita nousi pystyyn ja alkoi avaamaan biksujen naruja. Olin huomaavinani, että riisumisesta tehtiin jotenkin teatraalinen esitys ja tämän esityksen katsojina toimin sekä minä että tämä iso espanjalaismies.

Yleisö piti näytöksestä, espanjalaismies katsoi häpeilemättä naiseni vartaloa, kuin mittailen kuinka se vastaanottaisi hänen valtavaa kyrpää. Rakkaani keikisteli vielä hetken pystyssä ilman alaosia, kuin varmistaen että adonis näkee ajellun pillun ja täyteläisen pyllyn. Eihän tämä ensimmäinen kerta ollut kun naiseni kiusoitteli viattomia — tai vähemmän viattomia — kaksilahkeisia, mutta nyt kun olimme kaikki kolme alasti ja minä selvästi häviävänä osapuolena tässä nonverbaalisessa kamppailussa tunsin ikävän kouristuksen.

Sanoinkin, että miksi sinä nyt noin esittelet itseäsi häpeilemättä tuolle ventovieraalle miehelle? Olen salaa välillä fantasioinut kolmannesta pyörästä suhteessamme. Erityisesti viimeaikoina, kun tuntuu etten yksin pysty voi antamaan naiselleni sitä nautintoa, jonka hän ansaitsisi. Keskipäivän aurinko alkoi lämmittämään jo miltei tukalan kuumasti, sanoin käyväni pulahtamassa meressä. Kävelin espanjalaisen ohi joka edelleen katseli avoimesti naistani.

Aikani pulikoitua jäin istumaan rantaveteen ja annoin leppoisten aaltojen käydä selkääni samalla kun katselin aina vain vilkastuvampaa rantahiekkaa. Katsoin Anitaa joka korjasi asentoaan viltillä. Hän nosti toisen jalan koukkuun ja levitti hieman jalkojaan haaralleen, varmistaen espanjalaiselle paremman näkymän. Riettaasti se kaikista pyhin avautui tuolle espanjalaisadonikselle.

Tunsin jäykistyväni, katselin kiihottuneena tuota kiusoittelua jota edessäni tehtiin. Anita vain lisäsi vettä myllyyn, hän levitteli öljyä päällensä, kaatoi sitä vatsalleen ja antoi sen valua nivusia ja paljasta pillua pitkin viltille, pyyhki sormellaan valuvaa öljyä sipaisten ehkä hieman liian irvokkaasti paljasta pilluaan, adonis oli noussut istumaan nojaten toiseen polveensa ja samalla kääntäen rintamasuunnan suoraan naiseeni.

Näin hänen jo velttonakin huomiota herättävän suuren peniksensä selvästi turvonneen ja tulipunaisen terskan ilmestyneen osittain esiin. Terska oli iso kuin espanjalainen tomaatti, suonikas jättiläinen nytkähteli rytmikkäästi sojottaen puolijäykkänä rakkaani paljasta, öljyistä lovea kohti.

Espanjalainen ei tuntenut mitään häpyä hän nai jo katsellaan rakastani. Oma erektioni oli alkanut myös todenteolla vahvistumaan, pistoolini oli jo täydessä iskussa. Nousin merestä ja lähdin kävelemään vilttiämme kohti, olin jo niin kiimassa etten antanut erektioni häiritä, kävelin ylpeänä vilttiämme kohti.

Istahdin tyynesti vaimoni viereen, kävin makuulleni ja annoin kyrpäni sojottaa espanjan pilvetöntä taivasta kohti. En tiedä mikä minuun meni, mutta sanoin aivan suoraan että oli niin helvetin kiihottavaa katsoa kun sinä keikistelet tuolle isomunaiselle adonikselle.

Niin kai meidän sitten piti kutsua, en kerennyt edes sanomaan mitään kun Anita jo viittoili miehelle, että tule tänne. Adonis katsoi meitä ilmeellä joka jo kertoi, että tämä oli odotettavissa. Hän oli niin itsevarma, että tunsin itseni kääpiöksi tuon miehen rinnalla.

Hän nousi pystyyn, nosti pyyhkeensä ja shortsinsa maasta ja lähti kävelemään meitä kohti, jättimäinen kyrpä puoli kovana alaviistoon sojottaen. Nyt näin tuon komeuden vielä paremmin, väittäisin että kokoa oli puoliseisokissakin jo 20cm tai enemmän.

Mies istahti Anitan eteen ja toivotti meille hyvät päivät espanjalaisittain korostetulla englannilla. Anitan katse harhaili miehen kyrvällä ja pieni puna oli noussut hänen poskilleen. Kysyin herran nimeä ja heitin jotain muutakin jään rikkojaa, ollaanko sitä lomalla vai vapaa päivää viettämässä?

Mies kertoi nimekseen Jose ja sanoi olevansa työttömänä ja viettävänsä päivät täällä rannalla loikoillen. Me kerroimme olevamme avopari suomesta ja että olimme saapuneet tänne eilen illalla ja kaksi viikkoa pitäisi täällä rannalla nautiskella lomasta.

Jose nyökkäili vastaukselleni kokoajan kuitenkin katsellen vuoroin Anitan rintoja ja vuoroin öljyistä pillua. Adonis jatkoi puhetta, sinulla on kaunis vaimo — korjaan avovaimo. Rykäisin nyrkkiin ja totesin, että kyllä, kyllähän tuota on mukava katsella. Anita oli koko tämän ajan vain tuijottanut Josen jättimäistä kyrpää sanomatta juuri mitään.

Nyt Anita kuitenkin avasi suunsa ja sanoi tälle muukalaiselle ettei meidän seksielämämme mitään kovin viriiliä enää ole. Jose kysyi Anitalta mitä tarkoitat, Anita jatkoi, että olemme olleet jo viisi vuotta yhdessä ja seksielämä on hiipunut siihen, että rakastelemme korkeintaan kerran viikossa.

Olin jotenkin nolostuneena, mutta edelleen kiimaisena tästä kaikesta näytelmästä ja alastomista vartaloista. Heitin kuin ohimennen, että ehkäpä Josen pitäisi näyttää mallia kuinka naista pidetään tyytyväisenä espanjalaisittain. Jose katsoi meidän kummallisella kielellä käytyä keskustelua. Anita vaihtoi englanniksi ja sanoi Joselle, asumme tässä lähellä, pitäisikö meidän lopettaa tämä pikkutuhma alastomien vartaloidemme esittely, pukeutua ja siirtyä asunnollemme katsomaan mitkä näköalat meidän parvekkeelta aukea?

Ainakin molemmat herrat näyttävät olevan valmiita ja samalla Anita katsahti molempien haaroihin, minun pikkuveitikka oli kivikovana 15cm tappina ja Josen verisuonien koristama jättiläinen näytti edelleen pidättäytyvän siinä puolistondiksessa jossa se oli jo vaikuttava näky sinällään. Jose myöntyi ehdotukselle eikä minulle taidettu jättää tässä muuta vaihtoehtoa kuin hyväksyä tämä erikoinen ja varsin äkkinäisesti tullut tilanteen muutos.

Keräsimme tavarat rantakassiin ja puistelimme Anitan kanssa pyyhkeen, Jose katseli pyllistelevää Anitaa ja veti repaleisia farkkushortsejaan jalkaan ja sulloi pyyhettään pieneen selkäreppuun. Lähdimme kävelemään kohti nudistirannan porttia. Jose avasi meille portissa olevan oven ja kohteliaasti pyysi Anitaa astumaan toiselle puolelle. Samalla Jose kevyesti työnsi Anitalle pepusta vauhtia ja heti perään katsahti minuun kysyvästi, en osannut muuta kuin hymyillä takaisin.

Jatkoimme kävelyä turhia puhelematta kohti rantatöyräällä olevia vanhoja kiviportaita, nousimme portaat rantakadulle. Ylitimme rantakadun ja kävelimme asuin talomme sisäpihan poikki hisseille.

Hissi oli valmiina paikalla, astuimme sisään ja hurautimme vitoseen. Kaivoin hetken rantakassia etsien asuntomme avainta, sieltähän se viimein löytyi. Kaikki oli edelleen hiljaa, tilanne oli kaikille ehkä hieman outo, ainakin minulle ja Anitalle. Ilmastoinnin viilentämä huone tuntui mukavalta paahtavaan aurinkoon verrattuna.

Kävelin suoraan jääkaapille ja kysyin Joselta ottaisiko hän vettä, olutta ei valitettavasti ollut tarjota kun ei edellisenä iltana jaksettu lähteä enää käymään kaupassa. Jose sanoi, että näin on hyvä. Tässä vaiheessa Anita otti asiasta ohjat, hän sanoi meille, että ottakaapa herrat vaatteet pois, eihän me äsken rannallakaan vaatteet päällä oltu. Samalla hän alkoi viekotellen riisumaan omia bikineitään ja kesämekkoa pois. Anita katse oli kokoajan nauliintuneena Josen vartalossa tai tarkemmin sanoen kyrvässä.

Kun olimme riisuneet itsemme alasti, Anita käveli pylly keinuen kohti terassia pyytäen meitä seuraan. Seisoimme kaikki parvekkeella, alasti, katsoen edessä siintävää merta, lokit kirkuivat jossain korkealla.

Eikö ole Jose upeat näköalat? Minähän sanoin, Anita visersi. Hän katsoi meitä molempia ensin silmiin, sitten rintakehään ja lopuksi sinne joka Anitaa todennäköisesti eniten kiinnosti.

Joselle levisi leveä hymy kasvoilleen, hän otti kyrpänsä käteen ja alkoi vetelemään käteen hitaasti, hieman pitkän mallinen, tulipunainen terska tuli nyt kokonaan esiin.

Anita huokaisi raskaasti ja kehui Joselle hänen kokoaan. En ole tuollaista jättiläistä nähnyt kuin joskus pornoleffoissa. Anita kääntyi katsomaan minun tomerana seisovaa tappia, otti siitä kiinni ja teki pari edestakaista liikettä.

Anita katsoi vielä kerran minua, nyökkäsin rakkaalleni ja Anita siirsi kätensä minun kalultani Josen kalulle. Hän jatkoi Josen aloittamaa hidasta runkkaamista, Anitan sormet eivät edes yltäneet Josen kalun ympäri. Minun tapista ei näkynyt Anitan käden ympäriltä kuin terska, Josen jätistä Anita pystyi ottamaan kaksin käsin kiinni ja vielä jäi vartta näkyviin.

Josen kalu kasvoi kasvamistaan ja se alkoi olemaan jo täydessä juhlakunnossa, Anita veti kätensä ihan Josen kyrvän juureen, Anitan kyynärvarsi oli yhtä pitkä kuin Josen komeus täydessä seisokissa.

Taitaa 30cm olla lähempänä totuutta, mietin. Mennäänpä sisälle ettei kaikki naapurit näe sanoi Anita. Kävelimme sisälle, Anita kävi keskelle sohvaa istumaan ja me miehet tulimme hänen molemmin puolin. Anita suuteli ensin minua intohimoisesti suulle ja sitten hän kääntyi Joseen päin ja antoi hänellekin himokkaan kielisuudelman. Anita alkoi pusutellen siirtymään alapäin. Ensin Anita suuteli Josen nännejä sitten vatsalihaksia ja lopulta hän oli tuon pienen, postimerkin kokoisen, häpykarvoituksen kohdalla.

Toinen käsi runkkasi Josea rytmikkäästi kun Anitan suu alkoi hamuamaan kullin vartta. Katsoin tuota näytelmää samalla itseäni hitaasti runkaten. Anita käänsi peppunsa minuun päin ja sanoi, että nuolisin hänet märäksi. Paikat pitää olla liukkaana tämän jätin kanssa, Anita ähisi.

Aloin nuolla Anitan pillua, hänen pillunsa oli jo aivan litimärkä, pillusta maistoi kiiman. Ilmeisesti täällä odotettiin jo. Jose vaihtoi asentoaan entistä lokoisammaksi ja alkoi toisella kädellä hieromaan Anitan rintoja. Anita nousi suudellen kyrvän vartta ylemmäs ja alkoi hamuamaan tuota kiiltävänä heiluvaa terskaa suuhunsa. Anita venytti suunsa äärimmilleen ja sai kuin saikin sen suuhunsa mutta paljo muuta ei sitten saanutkaan.

Anita liikutteli päätään saaden juuri ja juuri terskan piiloon. Jose sulki silmänsä ja käänsi päätä taakse. Nousin Anitan pepun takaa katsomaan tuota näytelmää. Tunsin häivähdyksen mustasukkaisuutta ja toisaalta riittämättömyyttä, mutta valtavaa kiihkoa kun katsoin rakkaani imemässä tuota valtavan kokoista terskaa. Tiesin, että Anita rakastaa minua yli kaiken, mutta Jose on mies joka saa tyydyttää naiseni tavalla jonka hän on ansainnut.

Kuinka Jose nautiskelikaan tilanteesta, hän hieroi toisella kädellä kultani rintoja, murahteli nautinnosta kun Anita leikitteli kielellään pitkin valtavaa kullin vartta välillä imaisten terskan kokonaan suuhun. Anita imi ja imi silmät kiinni, voihkien, annoin samalla sormea takaa ja runkkasin itseäni, tunsin että saattaisin kohta alkaa olemaan valmis. Sormetin Anitaa kiihtyvällä tahdilla. Jose nosti päänsä ja avasi silmänsä. Hän komensi Anitan irti munastaan ja käski hänen kääntyä toiste päin, Jose halusi päästä upottamaan kalunsa Anitaan.

Nousin ylös ja sanoin, että haen makkarista kondomeja. Tulin takaisin, ojensin Anitalle kondomipaketin. Anita avasi paketin ja alkoi ujuttamaan sitä varmoin ottein Josen kyrvän päälle. En voinut kuin ihmetellä kuinka kondomi pingottui suonikkaan nahkasapelin päälle.

Anita kääntyi sovalla poikittain ja nosti peppunsa Josea kohti kuin kevätkiimainen kissanarttu ja sellainenhan Anita olikin. Siirryin itse Anitan etupuolelle, Anita katsoi minua silmiin, laittoi kätensä niskani taakse, veti minut itseään päin ja suuteli minua kiihkeästi. Maistoin Josen kyrvän suudelmassa, se kiihotti minua entisestään, Anita upotti kieltään syvälle suuhuni, vastasin kutsuun. Rakkaani irrotti minut otteestaan, hän siirtyi alas ja alkoi imemään vuorostaan minua.

Anita imaisi ensin pari kertaa, irrotti otteensa, katsoi minua ilkikurisesti ja sanoi jotain. Korvissani humisi, olin seitsemännessä taivaassa. Annoin vain tilanteen edetä omalla, kiimaisella, painollaan. Anitan takana Jose asetteli kyrpäänsä posliinipillulle, reikä löytyi kyllä, mutta sisäänpääsyn kanssa tuntui olevan ongelmia.

Anitan ilme kertoi, ettei nyt oikein tahdo mahtua. Jose kysyi onko meillä liukuvoidetta, sanoin ettei ole, ettemme ole oikein tarvinneet samalla vilkaisten omaa tappiani.

Sitten tapahtui jotain, joka muutti ehkä kenties koko loppuelämäni? Jose sanoi minulle, ethän anna naisesi kärsiä ja iski silmää. Liukasta mut hän jatkoi. Olin kiimasta sokea, astelin Josen eteen sohvalla ja kävin polvilleni, käteni vaeltelivat Josen treenatuilla pakaroilla ja siirtyivät etureisiin, tuijotin tuota jättimäistä kyrpää kymmenen sentin etäisyydeltä, suljin silmäni ja avasin suuni.

Jose ohjasi jättimäisen kyrpänsä suuhuni, aloin kuin jonkun alkukantaisen taidon ohjastamana imemään tuota jättiläistä. Toisella kädellä hyväilin kullin vartta. Kyrpä maistui Anitan eritteille ja kondomille. Kondomin maku etoi, vedin kondomin pois, halusin päästä käsiksi paljaaseen kyrpään.

Anita alkoi imemään kyrpää kiivaasti, välillä hän veti sen suustaan pois ja sylki suonikkaaseen kyrvän varteen ja levitti limaa käsillään. Otin munan suuhun, otin sen niin syvälle että aloin kakoa, suuhuni erittyi limaa, syljin sitä kyrvän varteen ja hieroin sitä kädellä pitkin tuota suonikasta vartta. Katsoin Josea silmiin, halusin alistua tuolle adonikselle. Jose katsoi takaisin, laittoi kätensä takaraivoilleni ja ohjasti minua imemään lisää. Anita katsoi tätä hetken ja hieroi märkänä lätisevää pilluaan ja sanoi että eiköhän kokeilla uudelleen.

Hän käänsi taas peppunsa riettaasti Josea päin ja sanoi minulle että auttaisin levittämään paikkoja tummaa rakastajaa varten. Levitin Anitan peppua pakaroista että pillu oli ammollaan, Jose alkoi taas hitaasti työntyä sisään. Hitaasti mutta varmasti tuo jätti alkoi uppoamaan Anitan sisään. Puolessa välissä Anita ähkäisi Joselle, ettei menisi enää syvemmälle. Jose aloitti hitaan pumppauksen, minä katsoin edelleen tuota toimitusta ihan muutaman sentin päästä.

Musta iso kalu vittuile Kelly Devine Camgirl tekemässä ir Cuckold iso mulkku jumalanpalvelusta Humongus kukko tuskin sopii tiukka pussy Rotujen iso kalu vittu kasvojen Kolme tyttöä tupakoi minun valtava kalu ulkopuolella Söpö ihan hottie tuntuu valtavan munaa Black kyrpä tekee ei hoikka mumsy cum ov Kristy alkaen 1fuckdatecom Blondit perse perseestä valtava hihnasta ja pullo Amatööri hottie imeevaltava kalu väylällä takapenkillä Lily Carter perseestä ja creampied bykukko isompi kuin hänen käsivartensa BJ , hanjob sekä pillu vittu alkaen ja povekas vaimo Petite lapsenvahti imee valtava kalu Kuuma MILF saa hänen tiukka pillua murskata humongus musta kukko!

Britney Young jakaamusta kukko kun hänen Aisankannattaja ukko kellot Monster kukko ei sovi pieni teini Cumswallow jälkeen Deep Rotujenvälinen Sukupuoli Holly himoitsee kukko Vittu karvainen teini pillua Musta GF ääliö valtava valkoinen kukko kunnes hän cums Musta munaa aisankannattaja kuokka Kaksi hirviö musta penis hänen anaali Liian iso kalu hänen karvainen anaali pussy Kiina Mimura nauhat ja oniso kalu täytetyt syvällä hänen tiukka pillua Hämmästyttävää pillua Vittu webkamerassa - webcamkittens Punapää saa survotaan lattialla Ison juggs liftari Alena joutuu pillu porattuihin julkisen Seksikäs tyttö tyttö saa ensimmäisen hirviön musta hattu Miau viemusta kukko jytinä Britney Young tekee hänen Aisankannattaja katsella Blonde pieni teini vs valtava musta peto!

Vanessan rakasta venytys hänet teen pillua Iso kulli Lapsi laajentaa jalat kaukana saaminen kukko sisällä hänen nappaamaan Busty italian Babe kuseenkova iso kalu SL myydyn kolmen hengen vittua Rhoda alkaen 1fuckdatecom Nerokas feedbag materiaalihullu Grand Canyon frigs hänen zubrick Arabia gallonaa joutuu vapaa ruoka for höyryävä suihin Kuuma vaimo hardcore ja cumshot Kolmikko teini porno kohtaus Vaaleat nauttia joitakin Big Dickin Petite tyttö imee valtava kalu Suuri peniksensä ei voida olla otteluun kumppanimaiden sisä- suunsa Hyvä stepson tekee kiimainen MILF stepmom onnellinen sukupuolen jälkeen Herkullinen boner täyttää busty black hottie Teen voi vastustaa tätä Iso Musta Monster

... Jättiläinen Dick Porno. paras ilmainen kokoelma vintage seksiä ja retro porno net Villi Pornstar stevie shae Todellinen haluan Ratsastaa Iso Kulli Cam clip tammikuu Teinin penis pimppi kuvat pippeli kuvana. Vaimolle isoa kullia thai massage sex and girl seksiä kuvina äiti jota pannaan pornoa maaritin känni. Nuoren ja ihanan tiukan teinitytön pikkupillu saa isoa kullia sisään. Nuori kiimapillu huutaa kun iso kalu uppoaa tiukkaan lihaan.

Isoa kullia eläinporno

Anaali sex ilmaisia seksi kuvia

Sonnin kyrpä sex massage tallinn

Novel copyrights belong to their respective owners. Anita avasi paketin ja alkoi ujuttamaan sitä varmoin isoa kullia eläinporno Josen kyrvän päälle. Tiukka pillu seksinet omakuva pimppi massiivinen kyrpä. Blonde teini törmäsi erittäin iso kalu Valutin öljyä kämmenelle ja hieroin ja runkkasin sitä Josen kyrpään. Lähdimme kävelemään kohti nudistirannan porttia. Anitan ilme kertoi paljon, siinä oli kiimaa, siinä oli kipua mutta päällimmäisenä sanoisin, että siinä oli sellaista nautintoa jota hän ei ollut ehkä koskaan saanut kanssani, mutta jota hän oli osannut koko aikuisen elämänsä kaivata.